Gå til sidens hovedinnhold

Klimabløffen

Leserbrev Dette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.

Jeg ser med stadig større undring på hvordan «klimareligiøse « turer fram. I over 30 år har de utbasunert død og fordervelse over vår jordklod uten at noen har slått til. Ikke en. Havstigning, fritt for is på polene, alt skulle bli en brennende ørken osv osv. Galskap fra ende til annen. Hvordan kunne det bli slik? Svaret er nok sammensatt, en salig blanding av misforstått miljøpolitikk, (hurra for en god miljøpolitikk!), sammenblanding av miljø og klima, maktsyke og pengegriske politikere og det viktigste kanskje, FN var blakk ! Nå flommer de over av penger fra grønne sertifikater og klimaavgifter. Smart! De satte ned et klimapanel for å åpne veien for pengestrømmen: IPCC innhentet 11.944 forskningsrapporter. 66;4 % svarte at klima var så komplisert at menneske ikke hadde noen betydning for klima. Kun 32;6 % svarte at det kunne være mulig at menneske var en faktor. FN likte ikke helt resultatet så det ble offentlig gjordt at 97% av forskerene sa at klimaendringene var menneskeskapt! Utrolig! Bare å Google så ser dere det selv. Men som sakt pengene strømmer inn.. Det grønne skifte: finnes ikke! Det sørger Kina,USA,Russland,osv for med sine kullfyrte kraftverk. Likevel bygges det verdens største fuglekverner i landet vårt. Miljøkriminalitet kaller jeg det. Og vi styrer det ikke selv! Norge har ikke bruk for en eneste kwt, men EU har..Globaliseringsprosessen går sin gang.. Stoppe galskapen? Neppe, det er alt for mye penger i denne industrien. 25 milliarder for å fange CO2, gir nok mange godt betalte arbeidsplasser selv om Langskipet til Erna vil temmelig sikkert grunnstøte . Få opp øynene folkens!

Vi blir lurt trill rundt! Og vi fortsetter å betale alskens miljøavgifter til liten og ingen nytte for klima. Ta heller vare på MILJØET vårt! Søppel i havet.plast på avveie osv.

Gidder ikke en diskusjon i avisen rundt dette tema, man blir stemplet som «klimafornekter» og det som verre er. Har ikke møtt noen som vil diskutere saklig, det blir personangrep isteden desverre..

Kommentarer til denne saken