Hvilket kommunevåpen vil folket ha? Stem på din favoritt

Artikkelen er over 1 år gammel

Fire forslag til kommunevåpen for nye Narvik kommune ligger på bordet. Hva ville det blitt om du fikk bestemme? Avgi din stemme nederst i saken.

DEL

Debatten har vært het, og den har gått lenge – helt siden arbeidsgruppa ledet av Mona Nilsen la fram forslag nummer 3 som mulig kommunevåpen for nye Narvik kommune i begynnelsen av mai. Forslaget ble vårens snakkis, og nådde debattprogrammet Dagsnytt 18 på NRK.

– I arbeidsgruppa hadde vi veldig tidlig en felles magefølelse om at det var «noe» ved Stetinden som kunne være det symbolet som folk fra tre forskjellige kommuner kan samle seg rundt når vi skal bli til en, sa Mona Nilsen om forslaget da det ble lagt fram.

Nå ligger fire alternativer an til å bli nye Narvik kommunes kommunevåpen. Felles for alle forslagene er at de har Stetinden som motiv.

Les også:

Forslag 1 og 2 ble lagt fram av arbeidsgruppa i fellesnemndas møte tirsdag 4. juni.

– Nå får de tre kommunestyrene god valgmuligheter, og så får vi se om de klarer å samle seg om ett av disse, sa Mona Nilsen til Fremover da de hadde blitt presentert.

Forslag 4, gjerne kalt «Det opprinnelige forslaget» er utkastet fra Eirik Djupvik som de øvrige er basert på. Det ble lagt opp som et fjerde alternativ av Paul Rosenmeyer (H) under det samme fellesnemndmøtet som forslag 1 og 2.

Artikkeltags