Christina Remman band spiller lørdag på Tekniker´n studentkro

Spennende: Christina Remman Band spiller på UiT i Narvik lørdag kveld. Bandet med Christina i spissen består av veletablerte musikere fra Narvik og byr på eget spennende låtmateriale.

Spennende: Christina Remman Band spiller på UiT i Narvik lørdag kveld. Bandet med Christina i spissen består av veletablerte musikere fra Narvik og byr på eget spennende låtmateriale. Foto:

Lørdag er det semesteravslutning for studentene på UiT i Narvik, men åpent for alle. Christina Remman og hennes bandkollegaer sørger for live-musikken.

DEL

Christina Remman Band består av, foruten Christina sjøl, gitarist Sigbjørn Normann, bassist Ronny Åsheim og trommis Gunnar Johansen. Bandet kom sammen i 2017 og spilte for første gang sammen på Romjulsjazzen det året. Remman (35) har levd et broket liv, så langt fra A4 det går an å komme, noe som så absolutt har gitt henne grunnlag til å skrive gode og ærlige låter – og det har hun faktisk har gjort siden hun var skarve tolv. Først på engelsk, siden på norsk.

Etter en lang pause ute av rampelyset er Christina igjen en etterspurt artist. Lørdagens konsert vil by på en rekke nye sanger, hele ti nyskrevne titler.

Christina Remman

Christina Remman Foto:

Artikkeltags