Jurymedlem etter Korslaget: - Imponerende nivå

2017, Folkets Hus, Korslaget, Monia Buyle

2017, Folkets Hus, Korslaget, Monia Buyle Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Som representant for fagjuryen var det en glede å oppleve kraften i dette arrangementet.

Det er imponerende å få presentert underholdning på dette nivået fra etablerte korsangere i miks med de som er med for anledningen fra de ulike bydeler. På kort tid har to låter blitt innøvd som sammen med koreografiske showinnslag, og diverse kreativ kostymering ga oss i salen strålende underholdning. Mange solistiske innslag på et høyt nivå fikk vi også høre. Fremheves må også et veldig bra og profesjonelt band som i høy grad bidro til suksessen.

Alle leverte

LeserbrevBjerkvik vant Beste musikalske fremføring. Vi kåret også en vinner kategoriene Beste kostyme (Vassvik/Finnbekken/Taraldsvik) og beste show (Frydenlund/Framnes), men opplevelsen i etterkant er at det er helheten og summen av prestasjonene til alle de åtte korene som fremstår som den største vinneren. Alle leverte. Vi ble underholdt, og det var stor stemning hele kvelden uten dødpunkt, og det er imponerende.

Bygger tilhørighet i lokalsamfunnet

Denne type arrangement er et viktig og godt eksempel på kulturaktivitet som bygger tilhørigheten i lokalsamfunnet, og som er byggesteiner i felleskapet. Å skape sammen, underholdes, gledes, konkurrere i vennlig kappestrid skaper engasjement, kreativitet, samarbeid og energi. Denne kraften trenger vi rundt oss og viser også at alle som ønsker kan ta del.

LES OGSÅ:

Musikalsk verden som engasjerer

Korbevegelsen er stor og sterk i landet vårt. Å synge og musisere sammen opplever mange som en meningsfull fritidsaktivitet du kan ha med deg gjennom alle livsfaser.

LES OGSÅ: Fullstendig uforglemmelig kveld

Rekruttering til kor er både viktig og utfordrende i en tid hvor konkurransen om tiden er stor.

Korslaget viser et godt eksempel på hvordan kor og korsang kan presentere seg på en morsom og underholdende måte, og med det gi de som deltar et innblikk i en vokal og musikalsk verden som engasjerer.

Artikkelen fortsetter under bildet

LES OGSÅ:

Jeg håper vi får se korslag flere steder i landet, for dette var virkelig bra, og er en god ide som fint kan videreføres.

HER KAN DU LESE JURYENS BEGRUNNELSER


Send inn tekst og bilder «

Del tekst og bilder fra din kulturopplevelse med oss, eller send forhåndsstoff til redaksjonen

Artikkeltags