Har du råd til å bla opp 1,5 millioner kroner UTEN å ta opp lån? For det er nettopp det neste påfunnet fra EU som blir din virkelighet om ikke vi sier opp EØS-avtalen og Paris-avtalen.

Hvorfor skriver jeg "uten" lån? Jo, det er fordi en bank ikke vil anse at din bolig øker i verdi selv om du etterisolerer, stanser all naturlig lufting og erstatter den med et ‘’balansert’’ gjenvinningsanlegg. Legg så EUs vedfyringsforbud på toppen av det hele!

Koselig med peis? Glem det!

Til dere som leier bolig; dere slipper heller ikke unna! For husleien vil selvsagt øke dramatisk!

Om du tror at det har rablet for Gahr Støre, så nei, han er i absolutt unisont samarbeid med Rødt, Frp, MDG, Høyre, SP, SV, AP. ALLE disse etablerte partiene har sagt ja til dette. Og sa DU ja i 2021!?

Ja, om du stemte på noen av de partiene som er på Stortinget i dag, gjorde du det! (Mulig ett unntak for representanten fra Pasientfokus.)

Ved forrige kommune- og fylkestingsvalg stemte DU også for det samme om du stemte på de etablerte 9 partiene i Norge.

Alle kommuner i hele Norge erklærte Klimakrise i 2019.

Nå kommer regningen!

De tiltakene du ser med miljø-ødeleggelser, naturrasering og dyrefiendtlig vindkraft - som vi ikke trenger - det sa du ja til. Da sa du ja til CO2-lagring til titalls milliarder kroner. Du sa ja til elektrifisering av oljeplattformer, og du sa ja til at alle nye biler i Norge fra 2025 skal gå på batterier.

Den høye strømregningen for halve Norge, den sa du ja til da du ikke sørget for at EØS-avtalen ble sagt opp i 2021! Nå er strømmen vår på EUs børs og under EUs kontroll. Prisen fastsettes etter høystbydende i EU. I EU bruker man mye gass der vi bruker strøm.

Nå er det sommer for lengst mange steder, men en ny vinter kommer!

Du hadde et valg. Vi er frie i Norge. Eller er vi det?

Nord-Norge har ikke helt fått EU-pris på strømmen ennå, men hele landet har fått økte priser på det meste, og alt har samme grunn.

‘’Vi skal nå klimamålene’’. Eller vil vi? Det skitne skiftet koster! Slik blir det når vår suverenitetsavståelse til EU ble undertegnet og som nå gjelder i EØS avtalen! Du har valget!

EØS avtalen som "handelsavtale" er den nest mest lengelevende LØGNEN i Norge etter Klima!

Husk det.

Husk også at med valg følger det ansvar også for andre mennesker. Norgesdemokratene har programfestet løsningen på alt det dystopiske som kommer om vi ikke gjør andre valg.

Vi må si opp EØS-avtalen som aldri har regulert handel for Norge med EU. Til handel har vi våre frihandelsavtaler, og EFTA, som hele tiden oppgraderes.

Jeg sier som Nigel Farage, ‘’det er ikke Europa vi hater, men EU’’.

Terje Larssen, Norgesdemokratene Nordland

2.kandidat fylkestingslisten

2.kandidat kommunevalglisten for Vågan