Gå til sidens hovedinnhold

Narvik slapp unna spetakkel, men det gjorde ikke resten av Nord-Norge

Artikkelen er over 3 år gammel

Og i Kiruna ble en beboer vekket av mistenkelig person med lommelykt.

Natt til søndag har ifølge politiets logg gått rolig av stabelen i Ofoten. Det samme er ikke tilfellet for resten av Nord-Norge.

Narvik har tilsynelatende sluppet unna fyll og fanteri.

Fra Meløy meldes det om at det måtte brukes pepperspray mot en mann som slo seg vrang. Det hjalp nemlig ikke å be dem plagsomme mannen på et utested i Glomfjord om å forlate.

I Bodø kom politiet over to personer som akkurat skulle i gang med en slåsskamp. Politiet fikk avverget denne kampen. Den ene parten ble anmeldt for ordensforstyrrelse.

I halv elleve-tiden lørdag kveld stanset politiet en beruset mann i 40-årene som kjørte i gågaten i Tromsø. Mannen ble pågrepet og de nødvendige prøvene ble tatt.

I samme by ble en vanskelig gjest bortvist fra et utested like etter. Kl. 01.25 pågrep politiet i «Nordens Paris» to personer på et utested mistenkt for befatning med narkotika.

Halvtimen senere valgte en person å urinere på offentlig sted. Det er som kjent ikke lov, og personen ble bortvist fra sentrum resten av natten.

Harstad har heller ikke sluppet unna trøbbel. I Narviks naboby i vest ble en person anholdt og satt i drukkenskapsarrest etter å ha utagert på utested. Vedkommende anmeldes for ordensforstyrrelse.

En mann som beskrives som beruset og ufin ble fjernet fra et utested klokken 02.00 og satt i drukkenskapsarrest.

Til slutt tar vi med at en beboer i Kiruna ble vekket søndag morgen av at noen lyste inn vinduet med ei lommelykt.

Politiet rykket senere ut, og fant fotspor rundt hele huset, men ingen hadde brutt seg inn. Politipatruljen oppdaget imidlertid et annet innbrudd i samme gate, i et hus hvor eierne er bortreist. Det er uklart hva som er stjålet der.

Kommentarer til denne saken