I år, som for to år siden, har byer rundt om i landet mulighet til å konkurrere om å få gratis-konserten VG-lista på besøk.

Konsert i midnattssol

VG-lista skal fra før til Oslo, Stavanger, Bergen og Trondheim. I tillegg tar VG-listas sponsor Coop Extra med konserten til en av 118 utvalgte steder i Norge 27. juli.

Bestill Fremover+ i 8 uker for kun 99,- og få tilgang til alt digitalt innhold

Assisterende butikksjef Geir Nergaard hos Extra Ankenes håper selvfølgelig det er Narvik som til slutt trekker det lengste strået.

– Det hadde vært perfekt med en konsert her i sommervarmen og med midnattssol, sier han og håper narvikingene er klare til å konkurrere.

 

– De er jo kreative når det kommer til mye annet, så jeg vil tro de kommer til å være kreative også nå.

I 2014 var det Sortland som vant konkurransen og fikk VG-lista til sin by.

– Klarer Sortland det, bør vi også klare det, mener Nergaard.

Kreative bilder

VG-lista har opprettet egne Facebook-eventer for hvert av stedene. I tillegg har hver av byene fått utdelt en egen hashtag. I Narvik gjelder #extravglistatilnarvik.

Følg Fremover på Facebook og få siste nytt først

Fra konkurransen startet mandag har deltakerne tre uker på seg til å laste opp bilder eller videoer på Facebook, Instagram eller Twitter med byens hashtag.

– Det er ikke bare likes og delinger i sosiale medier som teller, men også kreativitet og engasjement, skriver VG.

Disse ekstrapoengene er det en jury på sju som deler ut.

Onsdag 26. april kunngjøres vinneren.

Hold deg oppdatert uansett hvor du er. Last ned Fremovers app og få varsel på mobilen om blant annet store nyheter, trafikkulykker og stengte veier i regionen.

App for iPhone

For Android