Jenny klinte til

Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Jenny Jenssen klinte til – og publikum elsket hvert sekund.

DEL

Bjerkvik-jenta, dansebanddronningen og sangeren Jenny Jenssen feiret lørdag kveld 50 år i livet og 40 år på scenen med et innholdsrikt show i Teatersalen i Narvik kulturhus.

BILDER: Se bildeserie

Variert

Med seg hadde hun både lokale artister, og kjente artister som Dag Spantell, Stein Ingebrigtsen, Anita Hegerland, Mikkel Gaup og draggruppen DeLicious.

Til sammen leverte de et variert og underholdende show. Mikkel Gaup fikk hele salen til å joike, Jenny fikk alle til å danse og Dag og Stein og Anita fikk mange med på allsang.

DeLicious sørget for å trimme lattermusklene.

Imponert

Jeg må innrømme at jeg ikke hadde de helt store forventningene før forestillingene. For å si det sånn, dette er ikke akkurat ”min kopp te”. Forklaringen er nok helt enkelt at de fleste av sangene var slagere før jeg ble født eller mens jeg var barn - og flertallet i salen tilhørte da også min foreldre- eller besteforeldregenerasjon.

Men jeg ble positivt overrasket. Dette ble både underholdene og morsomt – og til tider en smule rørende.

Da Mikkel Gaup fikk hele salen til å joike, må jeg innrømme at jeg fikk frysninger på ryggen.

Jenny imponerte flere ganger - og særlig som operasanger!

Hun var varm, nær og inkluderende. Et bursdagsshow som dette kan fort bli litt pinlig og kleint – men det styrte hun glatt unna.

Hun snek seg også til kyss fra både den ene og den andre på scenen – og man kan trygt si at hun klinte til – og ga alt og litt til.

Anita Hegerland husker jeg mest fra samarbeidet med Mike Oldfield – og det var et hyggelig gjenhør med Moonlight Shadow.

Kåre sjarmerte

Kåre fra Evenskjer ble dratt opp på scenen, og overrasket Jenny Jenssen med at han både vasket klærne sine selv og visste hvilket merke vaskemaskinen hans er.

- De fleste menn sier de vasker klærne sine selv, men når jeg spør hvilket merke vaskemaskinen er blir de stille lenge? , fortalte Jenny og lo.

Hun fikk Kåre med på en improvisert duett – og dette ble både morsomt og sjarmerende.

Nydelig

LKAB Big Band under ledelse av Runar Sollie var fantastisk. De sørget for en flott musikalsk ramme rundt det hele og var med på å løfte showet.

Kristin Mellem Storø og Aron Blåsmo Frantsen leverte en fantastisk flott sang, og vi vil nok høre mye til disse to også i fremtiden.

Absolutt Gospel har markert seg som et solid kor i mange år, og de har samarbeidet med Jenny Jenssen også tidligere. På konserten fungerte koret veldig bra sammen med Jenny.

Og Kristina Nakken Nordgård, Eline Krogstad Qvam, Frida Woll Sørensen og Irmelin Johanne Angell Losvik sjarmerte alle med sin Jenny-sang på starten av showet.

Og Jennys gamle klassekamerat, Johnny Kristiansen, også kjent for Johnny-gitar fremførte en rørende vakker sang på gitar.

Lyden var også veldig bra, både nede i salen og oppe på galleriet. All honnør til Bjørn Hansen for en god lydjobb. Skryt også til lysteknikker Bjørnar Sletteng, AV-ansvarlig Erlend Bache Johannessen og teknisk ansvarlig Tom Meyer.

Takk for et flott show.

Ann-Kristin Hanssen

Artikkeltags