Jo Nesbø møter MiNensemblet

Artikkelen er over 13 år gammel

Det er ikke påtrengende mye av programmet for årets Vinterfestuke som er ofentliggjort. Men søndag 12. mars er det i hvertfall klart for konsert med Jo Nesbø og MiNensemblet i Lokstallen.

DEL

Konserten som har fått tittelen «Juging varer lengre - feauturing MiNensemblet», hadde premiere under festivalen Mørke Nu i Bodø i begynnelsen av november, og fikk meget god mottakelse da.

Nå presenteres den som en aperitif til det tradisjonelle litteraturseminaret, som i år arrangeres mandag 13. og tirsdag 14. mars.

Konserten med den kjente forfatteren og musikeren Jo Nesbø og landsdelsmusikerne i Narvik, er et samarbeid mellom Vinterfestuka, Musikk i Nordland og fylkesbibliotekets avdeling i Narvik.

Publikum vil få møte Jo Nesbø sammen med sin faste medmusiker Lars Jones, Nesbø sammen med MiNensemblet - for ikke å glemme landsdelsmusikerne i sin populistiske utgave... MiN-United.

– Ensemblet legger nå siste hånd på sin nye plate, som har fått tittelen «Ole Bull-shit». Musikken på plata består av den kjente fiolinistens norske danser i spesielle arrangement gjort av Bjørn Andor Drage.

– På konserten vil musikerne framføre smakebiter av denne musikken. Sammen med Jo Nesbø skal ensemblet blant annet spille en meget spesiell versjon av en av Nesbøs kjente Di Derre-låter. Jeg kan love publikum en både fargerik, sprudlende og nær konsert - forteller Sunniva Engeland som er produsent ved Musikk i Nordland.

For de som ennå ikke har fått det med seg; Vinterfestuka åpner lørdag 11. og avsluttes søndag 19. mars.

Artikkeltags