Interessert i å høre Sivert Høyem i Narvik? Da bør du være raskt ute!

Til kulturhuset: Billettsalget er allerede meget godt til konserten som Sivert Høyem holder i Narvik kulturhus i februar neste år. arkivfoto

Til kulturhuset: Billettsalget er allerede meget godt til konserten som Sivert Høyem holder i Narvik kulturhus i februar neste år. arkivfoto

Artikkelen er over 1 år gammel

Har du lyst til å høre Sivert Høyem i Narvik i februar neste år, bør du kjøpe billett snart.

DEL

For allerede nå er to tredeler av billettene til konserten i Teatersalen solgt. Og med en tilstundende tid hvor konsertbilletter er populære julegaver, så vil det ikke ta lang tid før hele konserten er utsolgt.

På turné med «Lioness»

Sivert Høyem ga i januar i år ut albumet «Lioness», som ble tatt imot med overveldende kritikker og hittil er solgt i mer enn 80.000 eksemplarer.

Det er med låtene fra dette albumet at den tidligere vokalisten i Madrugada har turnert i år sammen med bandet The Volunteers. Før 2016 er omme har Sivert Høyem spilt over 80 konserter i inn- og utland.

Stor i Hellas

Ett av årets desiderte høydepunkt har vært de utsolgte konsertene i amfiteateret Herodeion på Akropolis i Athen.

På to kvelder i månedsskiftet september-oktober samlet Høiem rundt 10.000 greske fans i det 2.000 år gamle amfiteateret, sammen med sitt faste band, gjestevokalist Marie Munroe og en norsk strykekvartett.

Tregere for Lerche

Fem dager etter Sivert Høyem står Sondre Lerche på den samme scenen. Men selv om også han er en artist som de fleste nordmenn mellom tolv og åtti kjenner til, så har forhåndssalget av billetter til denne konserten ennå ikke tatt av.

Men den unge bergenseren er en artist som absolutt fortjener å bli lyttet til. Lerche er en artist som vanskelig lar seg sette i bås. Sjangermessig kan han forsøksvis beskrives som en klassisk crooner med fengende poplåter inspirert av 70-tallsrock, pønk og med elektroniske elementer.

En spesiell liveartist

Som konsertartist oppleves Sondre Lerche som en energisk, og svært karismatisk frontfigur med et tett og solid band i ryggen.

Lerches forrige album, «Please», viste publikum en artist som på ingen måte er ferdig med å utforske nye musikalske landskap.

Ifølge kritikere inneholdt albumet noen av de friskeste og mest dansbare låtene man har hørt fra Sondre. Ryktene vil ha det til at vi allerede senere i år vil få ny musikk fra Sondre Lerche.

Artikkeltags