Lise Haavik skal hjerneopereres

Arkivfoto fra intervju med Lise Haavik i Fremover. Bildet ble tatt i 2007, da hun ga ut platen «Come Rain Or Come Shine», og hun var hjemme i Narvik på en snarvisitt for å besøke foreldrene, mamma Lillian og pappa Einar.

Arkivfoto fra intervju med Lise Haavik i Fremover. Bildet ble tatt i 2007, da hun ga ut platen «Come Rain Or Come Shine», og hun var hjemme i Narvik på en snarvisitt for å besøke foreldrene, mamma Lillian og pappa Einar. Foto:

DEL

Lokale nyheter – 5 kr for 5 uker

Lise Haavik, tidligere vinner av dansk Melodi Grand Prix og Narvikjente skal hjerneopereres.

- Har visst det et par måneder, og nå er tiden kommet. På tirsdag skal jeg få fjernet den godartede kulen jeg har i lillehjernen, skriver hun på sin åpne Facebookprofil.

Saken er blant annet omtalt i danske Se og Hør.

Lise Haavik er opprinnelig fra Narvik, men har bodd mesteparten av livet i Danmark.

Hun representerte Danmark i Melodi Grand Prix i Bergen i 1986 med sangen «Du er fuld af løgn», og har deltatt i den danske finalen i MGP tre ganger.

Hun var i Narvik sist for å opptre sammen med faren, Einar Haavik da han ble tildelt Narvik kommunes kulturpris for 2016.

- Er satt ut av spill et par måneder fra tirsdag, men vender sterkt tilbake i mars. Jeg er ok. Har de beste mennesker rundt meg, avslutter Lise Haavik på Facebook.

Lise Haavik fikk i 1997 en byll på hjernen som lammet henne i et helt år. Det gikk bra, men tilbakeslaget ble desto tøffere da hun i 2000 fikk kreft i armen.

I et intervju med Fremover fortalte hun dette i 2007:

- Ja, det var kjempetøft, spesielt siden jeg fikk diagnosen bare to måneder etter at jeg hadde født min datter. Men operasjonene var heldigvis vellykket. Jeg fikk satt inn en ny skulder, og i dag er jeg helt frisk. Jeg var utrolig heldig, og det er jeg blitt veldig opptatt av å fortelle folk. Det er mulig å bli frisk av noen typer kreft. Frisk og veldig lykkelig igjen, sa Lise Haavik til Fremover i 2007.

Ved å følge lenken under kan Fremovers abonnenter lese hele intervjuet Fremover gjorde med Lise Haavik i papiravisen 23. juni 2007 (fungerer kun på PC og for abonnenter som har aktivert sin AID bruker).

fremover.e-pages.dk/view/485345/2031/page.html

Foto:

Arkivfoto av Lise Haavik på scenen i Narvik i 2015.

Arkivfoto av Lise Haavik på scenen i Narvik i 2015. Foto:

Arkivfoto av Lise Haavik på scenen i Narvik i 2015.

Arkivfoto av Lise Haavik på scenen i Narvik i 2015. Foto:

Artikkeltags