Samarbeider og setter opp barnemusikal

 Bildet er fra fjorårets forestilling, «Den rike mann og Lasarus»

Bildet er fra fjorårets forestilling, «Den rike mann og Lasarus»

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Narvik kirkes barne- og ungdomskantori setter med jevne mellomrom opp kirkespill og musikaler i samarbeid med andre kor.

Onsdag 11. april fremfører korene barnemusikalen «Å bygge et land» av T. Thomassen sammen med aspirantkoret Minores og Ankenes og Håkvik barnekantori.

– Dette er en musikal som handler om Øst-Timor og arbeidet med å bygge et demokratisk land, barns håp og drømmer om en ny fremtid, men også sårene etter krig og undertrykkelse. Forestillingen oppfordrer til solidaritet med barn i den tredje verden, forteller kantor i Narvik kirke og dirigent Ingjerd Grøm.

Korene har oppført denne musikalen flere ganger før, blant annet som skoleforestillinger. Denne gang blir det bare en åpen kveldsforestilling.

Tore Thomassen er også mannen bak «Hotell de 1000 stjerner», som korene også har satt opp flere ganger.

– Med oss har vi et flott band, som består av Ellen Sjølander (klarinett), Sigmund Forshaug (fløyte), Jan Viggo Fredheim (gitar), Bendik Urban Storjord Andersson (bass), Øivind Bakken (tangenter) og Cato Reinholdtsen (slagverk). Regien er ved Catharina Fors, forteller Ingjerd Grøm.

Hun er dirigent for barnemusikalen.

Korsangerne deltar både som kor, lesninger og i ulike opptrinn og mange får prøve seg med små soloinnslag

Artikkeltags