Begge er norske stjerner, men publikum vil bare høre den ene

Sondre Lerche har fått glimrende kritikker så langt på turnéen sin. Men folk i Narvik klarer han ikke å lokke på konsert.

Sondre Lerche har fått glimrende kritikker så langt på turnéen sin. Men folk i Narvik klarer han ikke å lokke på konsert.

Artikkelen er over 1 år gammel

Sivert Høyem og Sondre Lerche tilhører begge eliten av norske musikere. Men publikum i Narvik vil bare høre den ene av dem.

DEL

520 har kjøpt billett til fredagens konsert med Sivert Høyem i Teatersalen.

Det er et publikumstall Sondre Lerche kan se langt etter. Bare 40 billetter er solgt til hans konsert i kulturhuset torsdag 23. februar.

Den labre interessen gjør at konserten er flyttet fra Teatersalen til Mørkholla.

- At Sivert Høyem trekker tilnærmet fullt hus i Narvik er langt ifra overraskende. Han har alltid hatt et trofast publikum her helt fra tiden med Madrugada.

- Jeg er litt mer overrasket over at en god artist som Sondre Lerche har så liten appell til publikum. Det kan skyldes at konserten hans kommer såpass tett opp til Vinterfestuka, og alle konsertene som kommer da.

- Men det kan også skyldes at det er en stund siden Sondre Lerche kom med ny musikk. Jeg skal ikke spekulere i det, sier kulturhusleder Bjørnar Mikkelborg.

Artikkeltags