Vann-vittig teater for de minste

Fredag kommer Riksteatret til Narvik med stykket Bukkene Bruse på Badeland.

Fredag kommer Riksteatret til Narvik med stykket Bukkene Bruse på Badeland. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Kjempeartig teater for de aller minste. Det er hva Narvik kulturhus lokker med på fredag.

DEL

Det er ikke ofte det lages teater med aldersgrense 3 år. Men når det skjer, så er det spesielt morsomt at stykket får så god mottakelse.

Ellevillt og eventyrlig

For media har ikke spart på superlativene etter at Riksteatret hadde premiere på "Bukkene Bruse på Badeland". Ellevillt, fantasifullt, og eventyrlig er uttrykk som går igjen for å beskrive hva publikum kan vente seg.

Byttet bort setra

Utgangspunktet er den velkjente historien om Bukkene Bruse som skal til seters for å gjøre seg fete. Men underveis dit, ombestemmer de seg og reiser til Badeland i stedenfor. De vil heller  teste vannsklia enn setra. 

Se opp for trollet

Badeland er spennende, særlig den superkule sklia Snurre Snabel. Men så kommer det bøllete trollet og lager kaos i badelandet. Her må den største bukken Bruse ta tak, og det gjør han selvfølgelig.

Passer for alle barnslige

Forestillingen er basert på en av vår tids mest kjente eventyr og barnebøker. Den passer til barn og barnslige i absolutt alle aldre. Ta ikke meg, ta heller broren min - er oppfordringen fra Riksteatret i et stykke som også inneholder mye fin musikk.

Den som går til kulturhuset fredag får se selv.

Artikkeltags