Ikke lurt å glemme 14. mai

Nordkraft Arena brukte sitt tilskudd fra Medvindmidlene til å gi istid til barnehager, barneskoler og ungdomskoler i Narvik kommune.

Nordkraft Arena brukte sitt tilskudd fra Medvindmidlene til å gi istid til barnehager, barneskoler og ungdomskoler i Narvik kommune. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Fristen går ut 14. mai, men allerede har det kommet inn 10 søknader fra lag- og foreninger som ønsker støtte fra Medvindmidlene.

DEL

I fjor kom det inn 28 søknader med en samlet søknadssum på 2,2 millioner kroner.

12 fikk dele 424.000

Så mye penger deler ikke fondet til Nordkraft ut, men 12 mottakere fikk i hvert fall dele til sammen 424.000 kroner. Penger som virkeliggjorde noen drømmer, og sørget for å holde liv i- og skape ny giv i andre. Som tilfellet er med Ankenes skolekorps, som Fremover fortalte om forleden.

Vet det betyr mye

- Vi vet ennå ikke nøyaktig hvor stor medvindpotten blir i år, siden summen indeksreguleres hvert år.  Men vi ønsker oss mange søkere

Det sier Sverre Mogstad, stabssjef i Nordkraft.

Vel vitende om at denne støtten betyr svært mye.

Sjette gangen

Det er sjette året på rad at medvindmidler går til  kultur og idrett i Narvik kommune. I år skjer tildelingen i juni, og tilskuddet gjelder for sesongen 2017/18.

Disse fikk i fjor

Mottakerne i 2016 var Narvik Idrettslag, Bjerkvik Idrettsforening, 

Narvik Turnforening, Jernbanens Musikkorps, TNT Trommekorps, Ankenes Alpinklubb, Nordkraft arena, Narvik ishockeyklubb, Kor Arti, Narvik Slalåmklubb, Bjerkvik svømmeklubb, og Bjerkvik IF – ski.

Artikkeltags