- Norges mest sexy mann

Artikkelen er over 9 år gammel

Lot seg nakenintervjue før premiere på storsatsing.

DEL

Per Kjerstad fra Narvik gjør stadig suksess som skuespiller. Filmroller i Varg Veum og Fatso og flere sterke rolletolkninger på teaterscenen, har gjort ham til en ettertraktet mann.

Fredag er det premiere på stykket Don Carlos - hvor Kjerstad spiller tittelrollen. Andre på rollelisten er blant annet Nicolai Cleve Broch.

Les mer om stykket her

Nakenintervju

I forbindelse med stykket er han intervjuet av nettstedet femten.no. Et intervju faktisk utført av en naken Kjerstad og en naken journalist...

Her kommer det blant annet frem at den norsk-amerikanske såpestjernen Ewa de Cruz mener at Kjerstad er Norges mest sexy mann.

- Jeg følger ikke så godt med på norske kjendiser, men Per Kjerstad (fra «Fatso» og «Varg Veum» journ. anm.) har noe Johnny Depp-aktig over seg. Han har en rolig og mystisk kraft rundt seg, og jeg liker snille og sjarmerende mennesker, har hun uttalt til det samme nettstedet.

Les hele intervjuet her.

Hovedrolle-drøm

I det rimelig uhøytidelig intervjuet avslører Kjerstad at han drømmer om å fa en skikkelig hovedrolle på film-lerretet.

- Film e så utrolig gøy, spennende og stas, og selvfølgelig ønske æ at det kommer et stort produksjonselskap på døra mi med hornmusikk, vafler og bringebærsaft for å fortelle meg at jeg har fått verdens kuleste norske hovedrolle. Jeg veit ennå ikke hva det skulle vært, men noe innenfor nordnorsk landbruk eller lakseopptrett hadde vært en aktuell og passende utfordring. Eller James Bond, svarer Kjerstad.

Artikkeltags