Bardudølen leder den tidligere Kreditorforeningens avdelinger i Narvik, Tromsø, Bodø og Harstad. To av de ansatte i KrediNor jobber i Narvik, hvor selskapet har kontorfellesskap med advokatfirma Alf Martin Solvin.

– Men vi er altfor usynlige i Narvik, og det skal vi rette på gjennom denne samarbeidsavtalen med Vinterfestuka - sier Øyvind Hansen.

Han forteller videre at Vinterfestuka er en veldig god og positiv merkevare, og at det nå blir opp til KrediNor å utnytte det potensialet som ligger i VU.

– Vi har 13 kontorer og tilsammen 220 ansatte i Norge, og planlegger å invitere både kunder og ansatte til årets Vinterfestuke.

Både styreleder Iris Bartholsen og daglig leder Steingrim Sneve i Vinterfestuka er veldig godt fornøyd med å ha fått en ny samarbeidspartner - selv om avtalen med KrediNor foreløpig bare er ettårig.

– I fjor fikk vi inn Posten som nasjonal samarbeidspartner. At vi nå får inn også en nordnorsk partner styrker intensjonene våre om at Vinterfestuka skal bli mer regional, sier Iris Bartholsen.

KrediNor har tidligere vært økonomisk støttespiller for Nordlysfestivalen i Tromsø, men har nå bare avtaler med Festspillene i Harstad og Vinterfestuka i Narvik. At Vinterfestuka ble valgt, skyldes i første rekke at KrediNor har valgt å satse på kultur. I tillegg spilte det nok en viss rolle at styremedlem Alf Martin Solvin har argumentert godt for festivalen.

Som gjenytelse for sitt partnerskap får selskapet - i tillegg til markant profilering i alle aktivitetene til Vinterfestuka - også gratisbilletter til konserter og andre arrangement.

– Det skal vi vite å benytte oss av - i tillegg til at jeg har forventninger til de uformelle møteplassene det alltid er under festivaler som Vinterfestuka - sier Øyvind Hansen.