Humor er en viktig ingrediens i en revy som dette, og humor er noe revylagene i Ofoten ser ut til å være velsignet med. Med nettopp denne ingrediensen som viktigste hjelpemiddel ble mange aktuelle temaer fra lokalsamfunnet tatt opp. Men de mange revylagene fra hele Ofoten gikk lenger enn noen gang for å få publikums gunst. En rekke av de ulike sketsjene blir morsomme fordi aktørene har mot nok til å vise fram store deler av kroppen uten klær. Særlig Harald Sælnes i Narvik Teaterlag tok den helt ut da han i sketsjen «Blott til lyst» endte opp med bare en liten sak over sine edlere deler, men morsomt var det.

ÅPNINGSSANG

Ofotenrevyen ble åpnet av Hansi Lorentsen og Jan Erik Teigen med sin åpningssang. Det første innslaget stod Tysfjord Revy og Teaterlag for. Deres tolkning av en fergemanns hverdag satte standarden for det som skulle følge; ei real latterbombe. Vidar Hardersen hadde jobben med å binde det hele sammen som konferansier, og presenterte totalt 18 ulike numre i løpet av kvelden.

UL Viking fra Bardu viste seg fram med sitt danseinnslag til melodien «Lukk opp din hjertedør», og gjorde et solid inntog i Ofotenrevyen. Vera Steines monolog som skulpturen «Passasjer» i Kongens gate var ikke mindre enn fornøyelig. Den dama kan virkelig sine saker. Beisfjord revylag gjorde også en solid figur med sine to innslag. Der fikk man høre om ønsket om ny vei til bygda og litt om fjordingens drikkevaner i nummeret «I lillebaren».

LATTERLIG MAGEDANSER

Men det som framkalte de største latterbrølene i salen var nok Susspækt Bjerkviks magedanser. Med magen malt som et ansikt og resten av overkroppen og hodet som en svart flosshatt, gikk dette innslaget rett hjem hos publikum. Jan Erik Teigen som visesangeren fra Ankenes og Narvik-damene Vera Steine og Vigdis Strømsnes med sitt «Slankehysteri» gjorde også meget solide inntrykk.

Alt i alt viste årets Ofotenrevy at det gror meget godt i de lokale lagene. Det er høy kvalitet over det som blir gjort, og undertegnede har allerede begynt å se fram til hva aktørene har å vise fram ved neste korsvei.