Stemningsfull julegrantenning

Mange ønsker: Fremover-nissen forteller om mange ønsker fra ungene. Og nissen  var svært populær blandt de yngste, og mange benyttet sjansen til å ta bilde sammen med nissen. Alle foto: Monia Buyle

Mange ønsker: Fremover-nissen forteller om mange ønsker fra ungene. Og nissen var svært populær blandt de yngste, og mange benyttet sjansen til å ta bilde sammen med nissen. Alle foto: Monia Buyle

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

I helga kom snøen, julestemningen og nissen til byen.

DEL

Et tykt hvitt teppe hadde lagt seg over Ofoten, og skapte akkurat det bildet vi alle ønsker oss når det endelig er 1. søndag i advent.

Fullt

Hundrevis av barn og voksne hadde funnet veien til Parkhalltaket.

Dyktige sangere fra Ankenes- og Håkvik barnekantori, Narvik kirkes barne- og ungdomskantori og Minores sang julestemning og varme i oss alle under ledelse av Ingjerd Grøm og Øyvind Bakken.

Julegrantenning

Så telte alle ned, den storvokste grana lyste opp til jubel og applaus.

Både barn og voksne fikk ta del i den tradisjonelle gangen rundt juletreet, samtidig som alle sang «Glade jul».

Og etter å ha ropt og ropt, og sunget – Og så kom endelig mannen alle ventet på; Nissen.

Raskt kø

Det ble raskt kø for å sitte på nissens fang og få seg en godtepose.

Heldigvis hadde han fått med seg tolv nisseassistenter rekruttert fra Mjølners damelag til å hjelpe seg med utdeling av julegodt.

Nissen var for anledningen i ekstra godt humør, selv om han kunne fortelle at nissemor allerede var litt småstressa før høytiden.

Mange ønsker

De fleste ønskene kunne han så godt som garantere, men da et av barna ønsket seg hest måtte nissen fortelle at han dessverre ikke kunne oppfylle alle ønsker om dyr, da han var blitt så fryktelig allergisk mot de fleste av dem, selvfølgelig med unntak av reinsdyr.

Fikk nisse-løfte

Linda Westby Bjørkås kom med døtrene Emma (3) og June (5).

De syntes det var en stemningsfull og nydelig seanse.

–Det er så hyggelig her oppe i den nye fine parken, og også nydelig sang, sier Linda.

– Jeg og Emma fikk sitte på fanget til nissen, forteller June, og han sa at vi skulle få det vi ønsket oss, hvis vi fortsatte med å være snille.

– Det skal vi selvfølgelig, smiler hun.

Se flere bilder her:

Artikkeltags