Åtte forskjellige aktører var med på forestillingen; Narvik Teaterlag, Narvikdamene, UL Viking fra Bardu, Skøelv Revygruppe, Tysfjord Revy- og teaterlag, Nerbygda Revylag, Håkvik Revylag og Lommeteatret. Forestillingen ble mesterlig ledet av konferansier Stein Alsos.

Mange poeng

Det var mange morsomme poeng i sketsjen. Vi møtte Bardus yngste jomfruer, og kommunearbeideren som måtte slå i hjel en snegle fordi den hadde forfulgt han hele uka. Vi fikk høre om skjomingenes to typer middagskvil: benkstrekk og underbukse-strekk. Blant annet.

Kjente oss igjen

Vi kjente oss igjen i hvor vanskelig det kan være å montere møbler fra IKEA.

Trinigon er lansert som nytt juletre, og publikum klappet entusiastisk til forslaget om å slå sammen alle fotball-lagene i mils omkrets til ett lag; Barseluna.

Morsomt

En av de morsomste sketsjene var Karstein og mor på sesjon. Det ble en fornøyelig seanse. Eneste lille minus var at mor snakket så fort at mange ikke fikk med seg hva hun sa.

En annen sketsj som fikk mange til å le var møtet med de to ubehjelpelige damene som forsøkte å kapre seg en mann ved å lære alt om fotball...

Mindre latter ble det ikke av sketsjen til den kjente sangen: «I en sofa fra IKEA sitter far og banker mor» - nå også med versjonen at «far banker far». Utrolig flott var også damene som sang om gutta på fossen. Det var ikke sangen vi først og fremst lo av, men damenes utrolige flotte sceneopptreden. Livsgleden smittet raskt over på publikum, som klappet i takt under hele sangen.

Alt i alt en flott forestilling. Regi var ved Fridtjof Nordnes, og kapellmester var Runar Sollie.

Revyprisen

Som seg hør og bør ble Revyprisen delt ut for året 2005. Denne gangen ble prisen delt mellom to vinnere. UL Viking fra Bardu fikk prisen for sin innsats i hjemkommunen, med blant annet en årlig forestilling.

Den andre prisvinneren var kulturjournalist og medlem av Lommeteatret og Narvik Teaterlag, Jan Erik Teigen. Han fikk prisen blant annet for sin innsats på scenen og for å ha satt kulturen på kartet.