Lasse Pettersen (tidligere Melkersen) er meldt savnet av sin familie da de ikke fikk kontakt med han etter at han la ut på en scootertur, torsdag 21. mars.

Planen til savnede var at han skulle kjøre scooteren over fjellet fra Kvanndalen til Kvernmo, men han kom aldri fram til møtestedet. De siste observasjonene som politiet har av savnede er at han fyller bensin på Shell Bjerkvik klokken 07.03 torsdag 21. mars. Deretter er det et vitne som observerer en mann på scooter som passer til beskrivelsen av savnede klokken 07.27.

Mobiltelefonen til savnede slår ut på en basestasjon i dette området klokken 07.27. Etter det har politiet ingen spor etter savnede.

Det skriver politiet i en pressemelding onsdag.

Les også: Leteaksjon avsluttet uten funn

Ber om tips

Det har vært gjort omfattende søk både med helikopter og bakkemannskaper i dette området, men så langt har det ikke vært gjort noen funn eller spor etter savnede. Politiet ber nå om at alle som har informasjon om hvor savnede kan befinne seg eller som har vært i området Kvanndalen, Vassdalen – fjellet mot Gratangen, Øse samt fjellområdene Kvenmo og Lapphauan, og som har gjort observasjoner om å ta kontakt med politiet.

Politiet er tilgjengelig hele døgnet på tlf nr 02800.

Beskrivelse av savnede

  • Mann, 31 år
  • Tynn og ca 185 cm høy
  • Lyst blondt hår og blå øyne

Savnede hadde på seg mørk bukse, sort lue og kamuflasjejakke da han sist ble observert. Savnede kjørte en hvit scooter av merket Polaris 800 Switchback.