Vennskap nå til dags kan være utfordrende. Siden det er såpass mange sosiale medier som distraherer oss fra hverandre, er man mindre sammen på fritiden.

Man sitter heller inne og snapper hverandre istedenfor å gå ut og spille slåball eller fotball.

Sosiale medier ødelegger på en måte vennskap. Man kan føle seg utenfor når man ser en venn legge ut et bilde på Instagram der han/hun er med mange andre av dine venner og skryter over hvor morsomt de har det, mens du er hjemme og ikke er blitt invitert til å være med.

Ofte er det sånn at om man finner på noe ute sammen, så ender man med å gå med hver sin telefon i hånden og snappe eller bla gjennom Facebook.

Om du finner deg en venn som gjør at du virkelig ikke bryr deg om å sjekke Snap mens dere er sammen, og han/hun heller ikke bryr seg, da har du funnet en perfekt venn.

Sosiale medier er både bra og dårlig for vennskap. Man kan føle seg satt pris på om en venn legger ut masse bilder av dere to sammen.

Men det er mange som sliter med å få seg venner. Nå til dags er det mange som har nettvenner. Man finner seg gjerne venner over nett, og ender med å snakke mye.

Til slutt finner man kanskje ut at man skal prøve å møtes.

Man kan ha nettvenner man stoler mer på en de vennene som bor i samme by. Man blir nok ganske nære om man snakker sammen hver eneste dag og skyper/facetimer med hverandre.

Man kan fort føle seg knyttet til hverandre og stole på hverandre.

Det er nok vanskeligere å havne i en krangel med en nettvenn, siden man ikke felles venner som skaper drama.

Den dagen man møter sin nettvenn i virkeligheten, så kanskje man springer i armene på hverandre, fordi man er så glad for å møtes, og det kan være vanskelig når man må dra igjen.