Gå til sidens hovedinnhold

Liverpool innfrir i skjebnekampen

Artikkelen er over 1 år gammel

Med Jürgen Klopp som manager har Liverpool aldri klart å sikre avansementet fra gruppen før i siste runde. Vi tror scouserne takler presset mot RB Salzburg.

Oddstips

Spillsenterets øvrige tirsdagsmeny:

Oddstips: Vi har oddstips på 19 av tirsdagens kamper

Oddstips Champions League: Lyon spilles til herlig odds

Oddstips Champions League: Liverpool innfrir i skjebnekampen

Oddstips Champions League: Målmaskinen Braut Haaland kan bli historisk mot Liverpool

Oddstips håndball-VM: Sverige trenger et mirakel for å nå semifinale i håndball-VM

Eurojackpot: Vant over 11 millioner i Eurojackpot - vet det ikke selv

Vikinglotto: Askøy-mann vant 2,5 millioner i Vikinglotto

Det er et fyldig langoddsprogram denne tirsdagen. Det spilles åtte kamper i den siste runden i gruppespillet i Champions League. Høydepunktet er uten tvil kampen mellom RB Salzburg og Liverpool, hvor de regjerende Champions League-mesterne står i fare for å ryke ut av turneringen. Det er også seks kamper fra Championship i England. I tillegg er det kamper fra både FA-cupen, EFL Trophy og National League. På ishockeyfronten er det flere kamper fra Champions League, og natt til onsdag spilles det hele tolv kamper i NHL.

NB! Onsdag er det ca. 184 millioner kroner i Vikinglotto-potten. Her kan du levere kupongen!

FC Salzburg - Liverpool (Pause/fulltid dobbel) B/B - 2,70 (spillestopp er klokken 1855)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Liverpools resultater er historisk gode for tiden. I Premier League er laget ubeseiret på 33 kamper, en rekord som kan bli økt til 34 hjemme mot Watford til helgen.

Men i Champions League har det ikke gått like bra for Jürgen Klopp sine menn. Liverpool har kun vunnet to av de siste elleve bortekampene i Champions League på bortebane (tre uavgjorte og seks tap). De har faktisk tapt fire av de siste fem kampene.

Tirsdag kveld må Liverpool ha poeng på Red Bull Arena for å ta seg til åttendedelsfinalene i Champions League. RB Salzburg har vært suverene i den hjemlige ligaen. Man må helt tilbake til 2012/13-sesongen for å finne sist de ikke ble ligamestre. Særlig hjemme har de vært sterke. Siden 11. desember 2016 har de kun tapt én gang. Det tapet kom i årets Champions League, da Napoli vant 3-2 i oktober.

Men statistikken til Salzburg mot engelske lag gir Liverpool håp. Østerrikerne har nemlig tapt fire av de siste fem kampene mot engelske lag i Europa, og de har sluppet inn minst to mål i hver av kampene. Samtidig har Merseyside-laget til gode å ryke ut av europacup under Klopp når det er vinn eller forsvinn. Laget har riktig nok to finaletap - men når det er over to kamper har laget aldri blitt sendt ut av en turnering.

På de 73 hjemmekampene i denne treårsperioden har lag som Schalke 04, Marseille, Lazio og RB Leipzig reist fra Wals-Siezenheim uten å slå hjemmelaget. Liverpool holder et høyere nivå.

Kjøp julegavene nå! Sjekk tilbudene på Liverpool-drakter her!

Under Klopp har Liverpool heller ikke tidligere klart å sikre avansementet fra gruppen før i siste runde, så en vet godt hva som står på spill. Forskjellen fra i fjor er at en ikke har The Kop og Anfield-fordelen når det skal avgjøres.

Adam Lallana er ute med skade, og spiller ikke kampen i Østerrike, men midtstopper Dejan Lovren og midtbanespiller Georginio Wijnaldum er begge i troppen til Liverpool.

Hvem vinner Champions League denne sesongen? Lever inn ditt tips her!

Jeg tror på en åpen kamp i Østerrike. Liverpool har ikke imponert defensivt verken i Premier League eller Champions League, men offensivt er et av verdens beste lag, utvilsomt. Salzburg er heller ikke et lag som er kjent for å tette igjen bakover. De har sluppet inn to mål eller mer i tre av de fem kampene i gruppespillet.

Liverpool vil ikke forsøke å safe inn et uavgjortresultat. Jeg tror Klopps mannskap kjører på fra start i denne kampen for å ta luven av hjemmelaget. Siden Salzburg må vinne, så vil de måtte satse offensivt. Det vil gi rom til kontringsspillerne hos Liverpool. Jeg tror de helrøde går til pause med ledelse og vinner til slutt. B/B-spillet gir 2,70 i odds. Spillestopp er klokken 1855.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kommentarer til denne saken