Et unikt innblikk i livet på Evenes

«Livet på Evenes»-redaksjonen: Ragnar Bøifot og Vilde Øines Nybakken har nærmest bodd på flyplassen i en uke for å gi leserne et unikt innblikk i hverdagen på flyplassen.

«Livet på Evenes»-redaksjonen: Ragnar Bøifot og Vilde Øines Nybakken har nærmest bodd på flyplassen i en uke for å gi leserne et unikt innblikk i hverdagen på flyplassen. Foto:

DEL

Leder762.747 passasjerer reiste over Harstad/Narvik lufthavn, Evenes i fjor.

Evenes er hovedflyplassen for hele regionen vår. Alle har et forhold til flyplassen, til bussjåførene som frakter de reisende trygt frem til avgangshallen. Til de som møter deg med et smil i sikkerhetskontrollen, til hun som serverer deg en nystekt vaffel og en kaffe før du skal ut og fly. Til de som ønsker deg en god tur ved gaten.

Det er derfor med stor glede at Fremover kan presentere «Livet på Evenes». En større reportasjeserie fra en plass vi alle kjenner til – flyplassen på Evenes.

Våre to journalister, Vilde Øines Nybakken og Ragnar Bøifot, har jobbet iherdig gjennom én hel uke ute på flyplassen. Det har vært lange dager med intervjuer av bussjåfører før fuglene har stått opp. Til sene kvelder med intervjuer av ansatte på flyplassen.

De to har alene stått på for å gi deg som leser et innblikk i livet på Evenes. Slik at du som leser kan bli litt bedre kjent med folkene som jobber der. Folkene du har sett så mange ganger før. Folkene du aldri har sett. Folkene som sørger for at du får en behagelig og trygg reise fra Evenes og ut i den store verden fra lille Evenes.

Alt i alt, sitter vi igjen med en reportasjeserie på over 20 saker – som skal publiseres på Fremover gjennom sommeren.

God lesing – og god sommer.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags