Truls Svendsen innrømmer TV-juks fra Lofoten

Artikkelen er over 1 år gammel

TV 2-profil Truls Svendsen innrømmer i en podcast at de jukset under innspillingen av «Truls à la Hellstrøm» da de var i Lofoten i 2017.

DEL

Lofotposten: Under innspillingen skulle Truls Svendsen dykke etter kamskjell, men det skulle vise seg å ikke være fullt så tidkrevende som det i virkeligheten kan være.

– Produksjonen hadde lagt ut kamskjellene på forhånd, sier Svendsen i P3-podkasten Heia fotball.

Innrømmelsen kommer i forbindelse med at Svendsen forteller om sine opplevelser under innspillingen av programmet. Det skriver VG.

– Jeg burde kanskje ikke sagt det og jeg hater å innrømme det. Men vi hadde en veldig stram produksjonsplan på dette programmet, sier Svendsen videre.

I starten av den aktuelle episoden av «Truls à la Hellstrøm», som fortsatt er tilgjengelig på TV 2 Sumo, ror de to ut i en trebåt for å dykke etter kamskjell I Henningsvær. Episoden ble første gang sendt 15. november 2017. Til VG sier Svendsen at de aldri pleier å jukse på denne måten.

– Vi trenger vanligvis ikke å ta slike snarveier, men vi kunne fort brukt et par døgn på dette og det hadde vi ikke anledning til denne gangen. Hovedmålet var å vise hvordan man finner slike skjell, sier Svendsen.

TV 2 påpeker også at det var travelt.

– På grunn av en tett dagsplan, og tidspress før selve matlagingen, valgte produksjonen å legge ut kamskjellene slik at Truls rakk å gjennomføre dykket under dette opptaket i 2017. Det viktigste her var at vi fikk illustrert selve dykket, som en naturlig del av episoden, sier Anne Martha Leidland, som er presseansvarlig for «Truls à la Hellstrøm» i TV 2, til VG.

Eivind Hellstrøm har ikke besvart VGs henvendelser.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken