Ørnene vant 1.-divisjon. Nå venter en spennende kvalik for Narvik Ishockeyklubb. Første kamp er allerede søndag 4. mars borte mot Stjernen.

Amedia rettighetene til å sende norsk 1.-divisjon, men for Getligaen er det TV2 som er rettighetsinnehaver. Nå har Amedia og TV2 inngått et samarbeid som sikrer at du vil kunne se alle kampene til Narvik på fremover.no.

Bortekampene produseres av TV2, og hjemmekampene vil bli gjennomført på samme måte som resten av denne sesongen, gjennom LiveArena på fremover.no.

Les også:

– Vi gleder oss og vi er veldig glade for å ha fått TV2 med på laget. Det sikrer at alle narviksupporterne kan følge laget sitt gjennom hele kvaliken her hos oss på fremover.no, sier nyhetsredaktør Andreas Haakonsen.

Prosjektleder i TV2, Remi Andre Taule, er strålende fornøyd med å ha fått avtalen i boks.

– Vi er glade for å kunne gjøre dette samarbeidet med Amedia i år igjen. Vi produserer som vanlig hjemmekampene til Get-lagene, mens Amedia sørger for produksjon på hjemmekampene til 1. divisjons-lagene. Vi gjør produksjonene til hverandre tilgjengelig for begge, slik at både vi og Amedia kan tilby sine kunder alle kamper direkte, forklarer han.

– Et konstruktivt og godt samarbeid som kommer forbrukeren til gode. Ingenting er bedre enn det, slutter han.

Sverre Ruud Ellingsen vil kommentere kampen i Fredrikstad søndag i vårt DirekteStudio.