Spenningen var til å ta og føle på gjennom store deler av kampen. Etter første omgang var stillingen 2-1 til gjestene. Etter halvspilt andreomgang utlignet Liland til 2-2. Hjemmelaget kjempet videre og hadde overtak, uten å få mål. I de siste fem minuttene av kampen scorer Medkila. Det blei for få minutt igjen. Medkila kunne hjem med tre poeng som serievinner.

«Det er rett og slett bare å ta av seg hatten, jeg er mektig imponert over den innsatsen dere viser. Kampplanen blir fulgt. Innsatsen er helt rå og dere kjemper Medkila ut av stilen. Denne kampen kunne gjerne endt med seier, noe Medkila trenerne sa seg enig i. De var rystet over motstanden vi ga som resulterte i flere sjanser. Det eneste vi ikke klarte var å omsette alle sjansene i mål. Men alt i alt, veldig fornøyd med dere».

Dette skriver trener Knut Markussen til laget sitt etter kampen.

Liland gutter 14 har hatt god progresjon og gjort det meget bra denne sesongen. Med sølv i Fun-cup, sølv i Gratangsturneringen, sølv i Skårungen cup, og til slutt 2. plass i serien

 Laget har to spillere som spiller på Samarbeidslaget Brage/Tronenes-LIF, der de er seriemestere to runder før slutt. Gull i YX cup og 1/16 finale i Piteå.