I år har klubben tre lag som deltar i seriespill, damelag, juniorlag og herrelag. Damelaget begynner etter hvert å bli en erfaren gjeng til tross for at de fleste jentene fortsatt er tenåringer.

– I utgangspunktet skulle jeg bare trene disse jentene litt for noen år siden, men det endte med at vi meldte på lag i dameserien. Nå stiller vi damelag i serien for fjerde året på rad, forteller Gro Mikaelsen.

Godt humør

Fremover besøkte damelaget på en trening på Parken ungdomsskole tidligere i uka og det kan meldes om stor fart og mye godt humør. Tilslaget på ballen til noen av jentene begynner å bli virkelig bra, og med en erfaren trener som Gro Mikaelsen på plass, er det stor sjanse for at jentene utvikler seg videre.

«Vi har gjort det helt greit tidligere, blitt nummer tre og fire i serien»

– Få bredde i spillet, ikke trekk inn i midten. Da har vi ikke sjans til å score, roper Mikaelsen til jentene på de to lagene som er utpå parketten og spiller.

Det er åtte år siden innebandyklubben først kom i gang. Da var det bare herrene som hadde lag før damene kom etter for tre år siden. I begynnelsen spilte dametrener Mikaelsen for herrelaget. Hun ser for seg at det kommer til å gå bra jentene hennes i sesongen som starter i slutten av november. Narvik Malmers IBK er nok det eneste laget i Narvik som faktisk spiller i 1. divisjon.

Plass til flere

– Vi har gjort det helt greit tidligere, blitt nummer tre og fire i serien. Vi håper på noe av det samme denne gangen også, påpeker Mikaelsen.

Totalt har damelaget 13-14 spillere, men det er plass til enda flere. Nå håper man at klubben kan knytte til seg fotballjenter som legger fotballskoene på hylla for sesongen.

– Vi vil gjerne ha med fotballjentene til Knut Erlid i Mjølner, Ingrid Sommerli og co. Det hadde vært veldig bra påfyll for oss, legger Gro Mikaelsen til.