Gå til sidens hovedinnhold

Full pott for Nordpolen: – Det begynner virkelig å lukte medalje nå

Artikkelen er over 4 år gammel

Futsallaget Nordpolen dro til Bodø i håp om å sanke nye poeng. Og det ble ikke bare med håpet, for tidlig lørdag rasket de med seg tre poeng mot KFUM Oslo. Kampen vant de 4-2, med stillingen 2-1 til pause.

Anders Amundsen scoret to mål, Børgen Henriksen og Elias Skogvoll noterte seg for ett hver.

Dermed har de nå 29 poeng i Eliteserien, og ligger på andreplass, under Sjarmtrollan som har 34 poeng.

– Det var tydelig at guttene var dedikerte i dag. Alle ville vinne. Vi klarte å kombinere det lekne med mange fine finesser med også det maskinistiske, forteller trener Runar Danielsen.

Han rapporterer at det er mange smil å se i troppen for tiden.

– Nå klarte vi å distansere oss litt fra de andre, og ikke minst KFUM. Det begynner virkelig å lukte medalje nå, sier en fornøyd Danielsen.

Søndag er det duket for ny match, da møter Nordpolen Vadmyra, også den kampen spilles i Bodøhallen. På Norges Fotballforbunds nettsider streames kampene denne helgen.

– Det er et fysisk sterkt lag. Vi må vise at vi er sultne igjen. Hvis ikke kaster det bare en skygge over lørdagens prestasjon. Vi er innstilte på å legge bak oss ei svært positiv Bodø-helg, kommer det fra Danielsen.

Kamptroppen til Nordpolen:

Preben Schmiel, Nijlas Eira, Elias Skogvoll, Børge Henriksen, Simen Kjær, Anders Amundsen, Jesper Bordal Schmiel, Dan Mikal Ihlen-Hansen, Raymond Johnsen og Erik Olsen Sommervold.

Kommentarer til denne saken