Gå til sidens hovedinnhold

Nå er gulldrømmen over for Nordpolen

Artikkelen er over 4 år gammel

– Den uventede drømmen om ligagull er for denne sesonger over, sier Nordpolen-trener Runar Danielsen etter 2-5-tapet for Sjarmtrollan i eliteserien i futsal.

– Vi er først og fremst skuffet over oss selv. Resultatet ble til slutt stygt noe som ikke speiler kampen.

– Vi spiller i store perioder en god offensiv kamp, skaper masse sjanser og skudd. Men evnen til å omsette og en god målvakt hindret oss ett bedre resultat. Defensivt forærer vi dem tre mål etter enkle personlige feil. Slike upressede feil må lukkes vekk i toppkampene for å få til et godt resultat.

– Den uventede drømmen om ligagull er for denne sesongen over. Stabiliteten og kvaliteten til Sjarmtrollan må man la seg imponere over. Fasiten så langt er at vi har hentet stabilt med seire mot lagene på de ventede bunn-og midtplasseringene, mens vi mot topplagene Vesterålen og Sjarmtrollan ikke har vært god nok, sier trener Runar Danielsen.

Selv om gullet glipper er det ikke over.

– Vi gir oss på ingen måte. Vi er fortsatt med i medaljekampen, som med våre to strake kamp inviterer andre lag inn i den fighten. Vi trenger jevn poengfangst i de fem gjenstående kampene for å henge med.

Nå handler det om å mobilisere til kampen mot Vegakameratene i Ankeneshallen til helgen. Den skal vinnes, fortsetter Danielsen.

Kommentarer til denne saken