Nytt golftalent vant junior-NNM

TOPPENE: Aksel Sandvoll, Finn W Olsen og Frank Aanes Andersen.

TOPPENE: Aksel Sandvoll, Finn W Olsen og Frank Aanes Andersen.

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Unge Aksel Sandvoll har hatt to gode golfhelger på rad.

DEL

Sist helg var klubbmesterskap hos Narvik Golfklubb. Turneringen ble arrangert som rent slagspill for klassene herre, dame, senior herre, senior dame og junior. 50 deltakere sto klare på start lørdag.

Trippel tittelvinner

Aksel Sandvoll (16) var Narviks største i forrige helgs NNM i golf i Tromsø, der han dro i land seier i juniorklassen. Aksel var dermed eneste narviking med tittel i årets NNM.

Etter første dag i klubbmesterskapet ledet Funn Cup-general Frank Aanes Andersen kraftig på resten av feltet, og lå to slag foran Aksel før søndagen. Men etter å ha klinket til med TV-lignende golf på siste hull søndag, var det junior som viste seg som den kaldeste fisken i Skjoma. Han vant både junior og herreklassen med scorene 86–84.

– Jeg må bare gratulere Aksel. Herlig å se nye talenter komme seg opp og frem, sier Andersen om sin makker for søndagens lederball på herresiden.

Ønsker du å dele ditt abonnement på Fremover med ett eller flere familiemedlemmer, helt gratis? Les mer om aiD.

Langt foran

Vibeke Grønvold lå milevis foran resten av startfeltet etter første dag med spill, hele syv slag foran 2.-plassen. En god sistedag av Kristin Kolloen kneppet inn forspranget til 4 slag, men seieren til Vibeke var aldri truet. Hun tar sin 8. tittel og sin tredje på rad i Narvik Golfklubb!

Kanadisk seier

Senior herreklassen ble vunnet med syv slag av en overlegen Daniel Macdonald. Daniel som til daglig jobber banemester hadde kanskje lagt inn et par taktiske klippestriper.

Lisbeth Kristiansen utklasset konkurrentene i senior dame- og vant med hele 21 slag! Til sammenlikning kan det vel nevnes at Vibeke ville ligget ett slag bak dersom Kristiansen hadde stilt i dameklassen.

– Det frivillige arbeidet fra dugnadsgjengen var veldig viktig for at vi igjen skulle få en suksesshelg. Jeg takker alle frivillige som har stilt opp, sier daglig leder Casper T. Bolle.

Resultater

Herre-klassen

1 Aksel Volden Sandvoll 170

2 Frank Aanes Andersen 171

3 Finn Werner Olsen 173

4 Casper Tingvoll Bolle 177

5 Eirik Hansen 180

Dameklassen

1 Vibeke Grønvold 191

2 Kristin Bogh. Kolloen 195

3 Benedicte Solli Larsen 210

4 Linda Bogh. Kolloen 213

5 Monika Kirkerud 225

Senior herreklassen

1 Daniel MacDonald 183

2 Johnny Bolle 190

3 Odd Are Hansen 195

4 John Idar Kolloen 196

5 Roger Garfjell 198

Senior dameklassen

1 Lisbet Kristiansen 190

2 Eirin Bogholm Kolloen 211

3 Else Marie Grønvold 214

4 Gerd Skaar Johansen 242

Send inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags