Gå til sidens hovedinnhold

Knallhard debut for Titten

Artikkelen er over 17 år gammel

Titten Stensland kunne nok ikke funnet en hardere kamp å debutere i for Narvik FK. Steigen-gutten får det tøft mot formlaget i avdelingen som jager opprykk til 1.divisjon.

Stensland har tro på at han kan være med på å heve Narvik FK enda et hakk. Et godt overblikk, solid teknikk og et særdeles godt øye for mål har gjort 31-åringen til en av de mest beryktede angriperne i Salten-området. 177 mål i 3.divisjon er fasiten så langt. – Jeg har vært kjent for å score et å annet mål, ja, men først og fremst spiller jeg for å gjøre de andre spillerne gode, sier Titten Stensland. I går hadde han sin første treningsøkt med Narvik FK, og han har ikke spilt kamp for Steigen på over en måned. Likevel er Stensland ifølge rapportene i meget god form, men han innrømmer at det blir litt merkelig å bare spille kamper for sitt nye lag. Et TUIL-lag med åtte strake seire kan komme til å gjør livet surt på den nye spissen i hans første kamp.

– Det blir gøy å debutere. Jeg vet lite om både TUIL og Narvik, men jeg føler at jeg kan gjøre en jobb for klubben til tross for det. Det blir tøft, men jeg skal gjøre mitt beste, forklarer Stensland.