Gå til sidens hovedinnhold

Knallsterk Mjølner-seier

Artikkelen er over 9 år gammel

(TIL 2-Mjølner 2-4) Mjølner vant, og topper tabellen i 2.divisjon med tre poeng.

TIL brukte ni minutter på ta ledelsen mot Mjølner. Det unge talentet William Frantzen kom stormende bakfra og scoret på et innlegg.

Mjølner kom seg etter baklengsmålet og fikk et par halvfarligheter. Hjemmelaget hadde et par cornere som Mjølner ryddet opp i.

I det 17. minutt scorer Mjølner, ved Stian Johnsen. Men det målet blir ikke godkjent. Resten av omgangen foregikk uten at det ble mål. TIL leder

dermed 1-0 ved halvtid.

Snudde kampen

Andreomgangen var spilt knappe åtte minutter da Espen Nilsen fant Jonas Strømsnes. Mjølner har utliknet i Tromsø. TIL rakk knapt å få tatt avspark før samme mann var på plass igjen. Mjølner har snudd 0-1 til 2-1, og: Mjølner har funnet en målscorer. Om ikke dette var nok. Få minutter etter er det Andreas markussen sin tur. Midtbanemotoren gir Mjølner 3-1-ledelse etter et løp i feltet.

Magiske minutter

Fire magiske minutter snudde opp ned på kampen. Nå er det Mjølner som har kontroll. Men det varte ikke. TIL2 reduserte til 2-3, og det er fortsatt 20 minutter igjen. Så, bare minuttet etter, dukket kampens til nå store spiller opp. Stian Johnsen gjorde det selv, forserte og dundret ballen i mål. Et lekkert mål av en dyktig fotballspiller.

Kommet seg

Hjemmelaget har kommet seg etter målsjokket og har fått er par store sjanser, men Peter Rosendal har ikke sluppet inn flere. Der står 4-2 få minutter før slutt. TIL skjøt i stanga på overtid, men Mjølner klarte å holde unna. De rød/hvite vant 4-2 og tar tilbake tabelltoppen med tre poeng

Mjølner gir ti av spillerne som som startet i 3-3- kampen mot Follo, ny tillit.

Vinje ute

Bare Vetle Vinje er ute. Det har sin årsak. Vinje har eksamen i Bodø og rakk ikke denne kampen. Inn kommer en fullgod erstatter i Runar Danielsen. Og Mjølner kan trenge Runar sin rutine på midten. TIL stiller nemlig et sterkt lag, med toppspilleren Kara i spissen. Sistnevnte sto over utklassingen av Viking i eliteserien søndag på grunn av soning.

Mjølners startlag:

Rosendal, Torvanger, Eira, Oluoch, Framvik Nilsen, Danielsen, Markussen, Nerbø, Johnsen, Strømsnes og Nilsen.