– Vi trenger trenere, ta kontakt med oss, sier en oppgitt Mikaelsen.

Etter at Jo Larsen dro i militæret har både herrelaget og damelaget til innebandyklubben i Narvik stått uten trenere. Situasjonen er i så måte uholdbar for de unge guttene og jentene som spiller i klubben. Gro Mikaelsen, som selv har vært spillende trener for damelaget, er for tiden ute i svangerskapspermisjon etter at hun fikk en sønn i romjula. Hun kan lokke potensielle trenere med en spennende jobb i et vitalt, hektisk og ungt miljø.

– Vi håper at det er noen i Narvik som har lyst til å komme og være trener her hos oss. Det er en super gjeng med unge gutter og jenter. Miljøet i laget er utrolig bra. Men det blir vanskelig å utvikle klubben videre uten trenere, sier Gro Mikaelsen.

Verst er det egentlig for jentene som ikke får trent skikkelig uten at en trener er tilstede for å strukturere treningene. Guttene klarer seg faktisk brukbart uten trener. De møtes og trener til tross for at det ikke er noen som leder treningene.

Gro Mikaelsen håper at noen med bakgrunn fra for eksempel fotball eller hockey vil melde seg for å trene lagene til Malmers.

– Det finnes masse unge gutter og jenter i denne byen som har vært elever ved idrettslinja FFA og på den måten egner seg som trenere. Forhåpentligvis kan noen av dem tenke seg å være trener i klubben. Vi håper i alle fall at noen kan tenke seg å ta i et tak, sier Gro Mikaelsen som gjerne tar imot telefon fra potensielle trenere.