Samlet inn 140.000

Mjølker g 13 norway cup 2015: Trøya er full av sponsorobjekter som gjør denne turen mulig for 14-årsgutta til Mjølner. (Foto: Kjell Kolsvik

Mjølker g 13 norway cup 2015: Trøya er full av sponsorobjekter som gjør denne turen mulig for 14-årsgutta til Mjølner. (Foto: Kjell Kolsvik

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Sjekk den trøya! Her er gutta som har samlet inn nesten 150.000 kroner til drømmetur til Norway Cup.

DEL

Gå høsten i møte - KUN 88 kr for 8 uker med papiravisen og alt innhold på nett

Norway Cup sparkes i gang i helgen. Fra Narvik deltar to Mjølner-lag - jenter 14 år og gutter 14 år, begge 11-erklassen.

For Mjølners guttelag har det vært en lang ferd mot hovedstaden. Den begynte allerede i fjor høst.

140.000 kroner

– Vi startet sparinga så fort sesongen i fjor var over, og har fått inn vel 140 000 kroner. Med det har det blitt en marginal egenandel på 1000 kroner i forbindelse med påmeldinga. Det har vært viktig for oss at egenandelen ikke skulle bli ei hindring for noen, og hele gruppa deltar da også. I tillegg til det vi har betalt for reise, overnatting, pass i Norway Cup (mat, gratis kollektivreise, inngang til bad, museer osv.) har vi med felles lommepenger av det vi samlet inn. Det har vi tenkt å bruke på blant annet Tusenfryd og inngangsbillett til Tippeligakampen VIF-LSK på landskamparenaen mandag, sier den ene av lagets lagledere/trenere, Sverre Mogstad.

Unntak

Normalt skal prosent av innsamlet penger fra enkeltlag i klubben også tilfalle hovedkassen. Noen ganger gjør imidlertid Mjølner unntak, og lar lag få lov til å bruke egne innsamlede midler. Det har skjedd denne gangen.

– Det er riktig at klubben tillater at lag i engangstilfeller kan samle inn sponsormidler selv. Trykk på representasjons-T-skjorter er da vanlig. Bager/ryggsekker også. Ellers respekteres klubbens faste sponsorer fullt ut, og disse er klar over dette unntaket, påpeker Sverre Mogstad.

Kampene

Mjølners 14-årsgutter spiller sine kamper slik:

26.07: Mjølner-Nordstrand 3 27.07: Teie Fotball-Mjølner 28.07: Mjølner-Eidanger

Jenter også

Mjølner sender også jevngamle jenter til storturneringen i Oslo. Mjølners 14-årsjenter har følgende kampprogram:

26.07:Mjølner-Hadeland KFK 27.07: Mjølner-Sogndal 28.07: Holmlia-Mjølner

Send inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags