Gå til sidens hovedinnhold

Nå er Normark forbannet

Artikkelen er over 8 år gammel

Mjølners kamp søndag kan bli avlyst. Trener Ivar Morten Normark er ikke blid.

Kviks kamp mot Mjølner søndag kan bli utsatt på grunn av streiken som pågår. Og Norges Fotballforbund godkjenner ikke Strupe som reservearena, skriver Halden Arbeiderblad på sine hjemmesider.

Saken er denne:

Grunnet streiken i kommunal sektor, er ikke kommuneeide Halden stadion klippet eller gjort i stand for kamp søndag. Kvik Halden søkte derfor NFF om å få flytte kampen til Strupe Kunstgressbane.

– Det fikk vi først ja til, men nå i formiddag kom kontrabeskjeden, sukker Per Gunnar Halvorsen i Kvik.

Beskjeden fra NFF var at dersom streiken ikke er avblåst innen Mjølners avreisetidspunkt til flyplass (08.30 lørdag morgen), blir kampen utsatt. Kun ordinær hovedbane (Halden stadion) kan benyttes. Strupe godkjennes ikke som kamparena.

– Hva om streiken avblåses sent i kveld eller natt til lørdag. Hvem skal få folk i kommunen til å jobbe overtid lørdag og/eller søndag for å få Halden stadion kampklar, sier Halvorsen, skuffet over beslutningen til NFF.

Forbannet

Ivar Morten Normark, trener og sportslig leder i Mjølner, er både skuffet og forbannet.

– Det er jo ikke Champions League finale vi skal spille! Få nå spilt kampen, det kan da ikke spille noen rolle at vi flytter til kunstgress og reservearena når omstendighetene er såpass ekstreme som nå, sier Normark.

Mjølner reiser i utgangspunktet med fly fra Narvik lørdag formiddag, og har også bestilt hotellovernatting i Halden.

Store utgifter

– Vi har ikke refunderbare flybilletter og bare der har vi en utgift på minst 35.000 kroner. Håpløst da om kampen blir utsatt fordi NFF ikke viser mer smidighet enn dette, sier Normark.

Han stiller også spørsmålstegn med hva som skjer hvis kampen blir utsatt.

– Vi kommer ikke til Halden fra Sarpsborg, men fra Narvik. Det er en Kina-reise vi bruker to døgn på. Framover finnes det ingen ledige helger for kamper, og med studenter og folk i jobb er det ikke bare å spille en onsdag heller, sier han.