Gå til sidens hovedinnhold

Narvik FK videre!

Artikkelen er over 18 år gammel

(Narvik FK – Skarp 3-2) Nyervervelsen Øyvind Slåttrem Olsen dundret inn to mål, og var sterkt delaktig i at Narvik FK dumpet Skarp ut av cupen. Det til tross for at hjemmelaget måtte spille nesten hele kampen med 10 mann.


Hviterusseren Viktor Rosta plantet albuen i ansiktet til Skarps Andre Fagerborg, og ble utvist av kampens meget gode dommer Kai Arve Hansen etter bare 15 minutters spill. Men to scoringer av midtstopper Slåttrem Olsen gjorde at det også blir cupspill i neste runde for Nils Olav Markussens gutter.
– Det første målet er vel ikke mitt, jeg tror den var over streken før jeg rørte den. Men blir jeg kreditert målet er jo det kjekt, kommenterer Slåttrem Olsen. Men det var i forspillet til målet at målscoreren imponerte. Han førte ballen fra egen halvdel, spilte vegg og avsluttet altså angrepet. Like etterpå var det Rostas tur til å komme i sentrum med utvisningen sin.
Til tross for at Narvik var en mann mindre på banen, var det hjemmelaget som dominerte det som foregikk ute på matta. Og halvtimen ut i omgangen doblet Slåttrem Olsen ledelsen. Han satte en retur i bak Skarps keeper og sørget for tomålsledelse til pause. Skarp klarte heller ikke i starten av andre omgang å tilrive seg noe overtak, og da Narvik gikk opp til 3-0 var det fullt fortjent. Et vakkert mål av Roger Johansen. Skarp nærmet seg et slitent narviklag mot slutten av kampen, men det ble med de to reduseringene. Mye av æren for seieren kan tilskrives Øyvind Slåttrem Olsen, som for anledningen spilte han midtstopper sammen med Kenneth Mikkelsen. Victor Rosta har utvilsomt et bra fotballtalent, men han må klare å besinne seg. To utvisninger før sesongen er kommet i gang er for dårlig.
– Vi fortjente likevel seieren i dag, sier Nils Olav Markussen.