Slo første slag i årets golfsesong i Skjomen

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Narvik Golfklubb hadde fått med seg en ny generalsponsor på laget da Jenssen & Bolle Vårsleppet gikk av stabelen 14–15 Mai ved Skjomen golfpark.

Et velspekket premiebord og godt vær virket å slå godt an i Skjomen, og blant de 71 spillerne som stilte til start fantes tilreisende fra både Harstad, Lofoten, Tromsø, Bardu og Bodø. Grilling av hvalkjøtt og mange forskjellige konkurranser innad i turneringen bidro til å dra opp stemningen i Skjomen. Det var et stort antall frivillige som ønsket å bidra til å gjøre den offisielle åpningshelgen til en suksess. Både i turneringsledelse, startere, sæterkiosk og range service ble det stilt med dugnadstimer for å få arrangementet i havn.

Blant vinnerne fant vi to damer og to menn: John Tarek Stiberg vant slagkonkurransen for menn med 165 slag, mens Anders Uteng vant poengklassen med sine 64 poeng. På kvinnesiden dro Kristin Kolloen av med seieren med sine 199 slag over to runder. Dameklassen i poeng gikk Gerd Skaar Johansen seirende ut av med sine 61 poeng. Vinnerne virket fornøyde med sine nye skrytebragder og en topp moderne DAB radio til å fordrive tiden med fremover.

Det ble to store begivenheter under premieutdelingen da Monika Amundsen vant loddtrekning om en gratis verdivurdering av sin bolig og Ole Dagfinn Ditløvsen slo en Hole-In-One på hull 10! Begge fikk seg et glass champagne etter endt runde. Ditløvsen ender også opp med en gullplate på veggen i klubbhuset til Narvik Golfklubb, samt litt heder under premieutdelingen fra daglig leder Casper T. Bolle.

Send inn tekst og bilder «

Del din sportsopplevelse med oss - som rapporter fra kamper og arrangementer!

Artikkeltags