Gå til sidens hovedinnhold

Bassenget åpner mandag

Artikkelen er over 10 år gammel

Ventetiden er over. Mandag gjenåpner svømmehallen i Idrettens Hus.

I mer enn et år har byens storstue for idrett vært stengt etter en katastrofal vannlekkasje i februar i fjor. Nå kan endelig svømmehallen åpne igjen. Det skulle egentlig skjedd for en uke siden, men ble utsatt i påvente av justeringer. Vannkvaliteten og inneluft måtte være i orden.

På plass

– Nå er dette på plass. Og mandag kan vi ta svømmehallen i bruk igjen, forteller Kjell Jenssen, prosjektleder for arbeidet med å renovere Idrettens Hus.
Et lite minus på en glad dag over helga, er det at alle svømmeglade kanskje ikke kan slippe inn like enkelt som tidligere.
– Det har med garderobekapasiteten å gjøre, forklarer Kjell Jenssen.

Midlertidig løsning

De vanlige garderobene i bygget er ennå ikke klar. Derfor er det laget en midlertidig løsning i brakker koblet til bygget.
– Vi har fått til greie forhold, men kapasiteten er noe begrenset. Vi må se an utviklingen i forhold til etterspørselen om hvordan vi etter hvert vil legge dette opp, sier prosjektlederen.Mye av Idrettens Hus er fortsatt et anleggsområde. Derfor blir det også en provisorisk inngang til svømmehallen og garderobene.

Ventetid

Hele restaureringen av bygget skal etter planen være ferdig like før årsskiftet. Så for de mange andre brukerne av Idrettens Hus er det fortsatt ventetid.Men for dem som trives som fisken i vannet, er det nå bare å svømme i vei.