Døde momentant i kollisjon

Lastebilen endte i grøfta etter et forsøke på å manøvrere unna den møtende personbilen. (Foto: Ragnar Bøifot)

Lastebilen endte i grøfta etter et forsøke på å manøvrere unna den møtende personbilen. (Foto: Ragnar Bøifot)

Artikkelen er over 10 år gammel

En mann i 60-årene fra Evenes døde momentant i en front mot front-kollisjon ved Dragvikkrysset på E10 ved 20-tiden i torsdag kveld.

DEL

Mannen kjørte alene i en liten varebil, og kom ned Dragvikbakken i Evenes da han kom over på feil side av veien. Nederst i bakken frontkolliderte han med en lastebil.

Forsøkte styre unna

Lastebilsjåføren forsøkte å styre unna, men sammenstøtet var ikke til å unngå. Lastebilen endte i grøfta på motsatt side av veien.

- Vi kan ikke si noe om årsaken til ulykken. Nå skal vi varsle de pårørende, var alt lensmann Morten Hole kunne fortelle Fremover torsdag kveld.

Døde

Bilisten, som kom først til ulykkesstedet, sier til Fremover at han sprang rett bort til personbilen for å sjekke pulsen på sjåføren. Han tror mannen døde momentant i det kraftige sammenstøtet.

Det oppsto store køer på begge sider av ulykkesstedet. Politiet fikk melding om ulykken klokken 19:48 i går kveld.

Pårørende varslet

Rundt klokken halv ni torsdag kveld var ifølge lensmann Morten Hole de pårørende kontaktet. Mannens arbeidskolleger var også da samlet for å snakke om ulykken torsdag kveld.

Sjåføren av lastebilen ble tatt hånd om av ambulansepersonalet som kom til ulykkesstedet. Han var fysisk uskadet, men svært medtatt etter døds-kollisjonen

Artikkeltags