Gå til sidens hovedinnhold

Etablerer sushirestaurant

Artikkelen er over 6 år gammel

Til høsten kan narvikingene igjen kjøpe sushi på restaurant.

– Narvik er gått fra å være en litt traurig plass hvor det ikke skjedde så mye, til å bli en by hvor det skjer veldig mye spennende, forteller deleier i Sushipoint Narvik, Roger Michalsen.

Slår an

Avtalen mellom Michalsen og Helge Edvardsen på Amfi Narvik, ble klar i forrige uke.

I løpet av høsten blir Sushipoint Narvik etablert på de gamle lokalene til Jan Hansen.

Michalsen er sikker på at sushi blir å slå an i Narvik.

– Om det ikke gjør det, skal du få lov å komme med kallenavn på meg, ser han og ler.

Selv var han også skeptisk første gang han smakte sushi, men forteller at det gikk fort over.

– Sushi er så mangt. Vi blir å ha mye av det folk forbinder med sushi, altså rå fisk. Men det finnes mange varme og friterte varianter for dem som synes det høres litt skummelt ut. Og kokkene vil jevnlig legge til nyheter i menyen, sier han.

Han forteller at kokkene som kommer til Narvik er veletablerte sushikokker.

– Sushikokker jobber mange år i lære, før de i det hele tatt jobber alene på en restaurant.

– Fordelen med å etablere seg i Narvik, er at narvikingene er så bereist. Så jeg kan tenke meg at dette er noe som har vært savnet av mange i byen, sier han.

Seriøse aktører

Michalsen er i en familie som gjennom en årrekke er kjent for å ha drevet cafeer, restauranter og utesteder i Tromsø. At de nå satser på Narvik, gleder senterleder Edvardsen.

– At vi får en ordentlig sushirestaurant til Narvik, tror jeg hele byen kan glede seg over, forteller Edvardsen.

Han er ikke i tvil om at dette vil gjøre Narvik, med både sentrumsbutikkene og senterne, til en enda mer attraktiv handelsstand.

– Det er utrolig at vi får så dyktige folk som vil etablere seg her. Det betyr at Narvik som by går i riktig retning.

–Så er det bare opp til Narvikinger å benytte seg av og framsnakke de tilbudene vi har her i byen, avslutter han.

Kommentarer til denne saken