Forlater Fremover

Roger Bergersen forlater Fremover og stiller som ordførerkandidat for Arbeiderpartiet i Narvik.

Roger Bergersen forlater Fremover og stiller som ordførerkandidat for Arbeiderpartiet i Narvik. Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Roger Bergersen blir ordførerkandidat for Arbeiderpartiet.

DEL

Roger Bergersen (53) har takket ja til å bli ordførerkandidat i Narvik, og går umiddelbart av som ansvarlig redaktør og administrerende direktør i Fremover.

Tirsdag ettermiddag ble Bergersen innstilt som ordførerkandidat av nominasjonskomiteen i Narvik Arbeiderparti. Samtidig med at han takket ja, ba Bergersen om avløsning som ansvarlig redaktør og administrerende direktør i Fremover.

Roger Bergersen har vært enleder i Fremover i 15 år, og redaktør i til sammen 25 år.

- Roger har gjort en uvurderlig innsats for Fremover. Han forlater en mediebedrift som er økonomisk sunn og veldrevet. Han har også vært en ressurs for A-pressen i mange år og i ulike roller. Jeg ba ham bli med videre, men respekterer selvsagt fullt ut at han nå ønsker en annen utfordring, sier styreleder Hans Kr. Amundsen.

Amundsen fremholder at det av hensyn til avisens og Bergersens roller og integritet er naturlig at han fratrer umiddelbart. Terje Næsje og Harald Kuraas er konstituert som henholdsvis ansvarlig redaktør og administrerende direktør i Fremover.

Roger Bergersen sier han tvilte seg fram til en avgjørelse.

- Jeg trivdes meget godt i Fremover, med dyktige folk rundt meg og en bedriftskultur som er sterk og god. Det var en bedrift og en jobb jeg ikke hadde noen planer om å forlate. Men etter å ha reflektert over henvendelsen, kom lysten til å gjøre noe annet. Jeg vil gå fra et samfunnsoppdrag til et annet. Jeg ønsker å lede Narviksamfunnet videre gjennom omstillingen i kraft av ordfører, og stiller meg til disposisjon for det.

Inntil kommunevalget vil Roger Bergersen drive sitt eget rådgivningsselskap innen ledelse og kommunikasjon.

Artikkeltags