Solidariteten er sterk blant elevene på Framnes ungdomsskole.

Bestill Fremover+ i 8 uker for kun 99,- og få tilgang til alt digitalt innhold

Så når de onsdag 15. juni arrangerer sin store forestilling i teatersalen i kulturhuset, så går overskuddet av denne til elevene ved en skole i Narviks serbiske vennskapsby Kikinda.

– Dette er den tredje forestillingen vi arrangerer, og temaet i år er «Don't Worry be Happy!», forteller Andreas Karoliussen.

Forestillingen er delt i to deler, og til sammen vil den vare i litt over en time.

– Alle elevene på skolen deltar i arbeidet for å få dette til, og vi er fordelt i mange forskjellige grupper. Blant annet jobber elevene med skuespill, musikk, PR, kostymer, kulisser med mer.

Følg Fremover på Facebook og få siste nytt først

– Vi arrangerer forestilling fordi vi synes det er morsomt, samtidig som det er en avveksling fra det vanlige skolearbeidet. Det er også morsomt å se at vi alle klarer å samarbeide og produsere en forestilling sammen. Mange av elevene skal være med på skuespill, og det vil være mange forskjellige numre, både dans, musikk og teater. Det kommer til å være både alvor og moro, så forestillingen er egnet for både barn og voksne.

– Billettene koster 50 kroner, og det kommer til å selges lodd. Overskuddet går til en skole i byen Kikinda i Serbia, forteller Andreas Karoliussen fra Framnes ungdomsskole.

Hold deg oppdatert uansett hvor du er. Last ned Fremovers app og få varsel på mobilen om blant annet store nyheter, trafikkulykker og stengte veier i regionen.

App for iPhone

For Android