Det kan dukes til 400 personer når de to institusjonene markerer henholdsvis 25- og 20-årsdag, og festkomiteens leder Nils Harald Nilsen, håper på et godt besøk når det inviteres til super-bursdag.

Et hus for alle

– Vi regner med et sted mellom 300 og 400 gjester, sier han en knapp måned før det inviteres til dobbeltjubileum.

Og Nilsen er sikker på at absolutt alle bjerkvikingene har vært innom hallen eller har et forhold til den på en eller annen måte.

Enten gjennom idrett og sport, gjennom kulturaktiviteter eller fra julemesser eller private sammenkomster.

Bjerkvik idrettsforening, BIF, har både fotballgruppe, ski- og skiskyttergruppe, orienteringsgruppe, trim-, klatre og barneidrettsgrupper, påpeker han når han utdyper hvorfor han mener alle har vært innom hallen i en eller annen sammenheng.

– De som ikke har vært der, kan ikke ha flyttet hit for mer enn to dager siden, smiler han.

Festmiddag

– Bjerkvikhallen er storstua vår og har vært det gjennom alle år, sier han og forteller at komiteen har et budsjett på 40.000 kroner når de inviterer til festmiddag og underholdning av forskjellige slag.

– Men for at vi skal ha oversikt over hvor mange porsjoner som må bestilles, må vi ha bindende påmelding til arrangementet, forklarer han.

Mens Bjerkvikhallen «bare» skal stå der og ta imot de besøkende, skal den andre jubilanten – Absoutt Gospel – spille en aktiv rolle under arrangementet sammen med flere andre.

– Gospelkoret har satt sitt musikalske preg på mange arrangement. De har også sunget både i Paris og i Tallinn, minner han om og gleder seg til at bursdagsgjestene skal få høre både gammelt og nytt stoff fra koret.