Dette Narvik-firmaet vant høythengende pris

VINNERE: Her mottar daglig leder Reidar Schille og markedsansvarlig Kristin Markussen i Heatwork prisen.

VINNERE: Her mottar daglig leder Reidar Schille og markedsansvarlig Kristin Markussen i Heatwork prisen. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Byggenæringens innovasjonspris er delt ut.

Og det er Narvik-firmaet Heatwork som fikk prisen.

– Heatwork AS er en helgrønn norsk familiebedrift fra Narvik som har utviklet produkter til byggenæringen med null utslipp, ingen avgasser og 100 prosent miljøvennlighet, skriver Bygg Reis Deg på Facebook.

Bygg Reis Deg er en messe for bygg, bolig og anlegg.

De andre som Heatwork konkurrerte med var:

Termowood
Catenda AS
Deco Systems AS 
Lean Konseptutvikling AS
Protan AS
AF Decom
Hey'di AS

Det er produktet CliWi fra Heatwork som dro seieren i land. Produktet benytter væskebåren varme for å sørge for en fossil- og utslippsfri byggeplass.

– Jeg hører alle som har talt tidligere snakke om å tørre å satse på grønne løsninger, og det tør vi å gjøre. Tusen takk for at dere tør å satse på oss, sier markedsansvarlig Kristin Markussen i HeatWork ifølge nettstedet bygg.no.

Dette er fjerde gangen at prisen deles ut. Juryen ledes av Kristin Malonæs, direktør for Customer Operations i Innovasjon Norge.

Begrunnelsen for at Heatwork vant er som følgende:

«Byggenæringens Innovasjonspris 2017 gikk til en aktør som har jobbet innovativt for å møte morgendagens krav til en grønnere og smartere byggenæring. Vinneren har utviklet en unik kompetanse innen sitt fagfelt og har muligheter for bred anvendelse i flere bruksområder. De representerer mangfoldet i norsk byggenæring og fremstår som en god representant for norsk kvalitet og design. Vinnerens produkt bidrar til en fossil- og utslippsfri byggeplass med betydelig økonomiske og miljømessige gevinster.»

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken