– Ikke helt etter planen

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Elisabeth Wahlin (28) valgte foran årets sesong og forlate Røa til fordel for Fløya. Det har ikke helt svart til forventningene.

DEL

Etter å ha blitt både serie- og cupmester med Røa og spilt på landets beste damelag i flere år, valgte altså Elisabeth å flytte nordover til Tromsø. Etter endt Politiskole fikk hun jobb i Nordens Paris, og da var klubbvalget enkelt.

Når bare fire kamper gjenstår, så har ikke sesongen vært helt slik som hun hadde håpet på.

– Jeg sa før sesongen at målsettingen var å komme blant de fem beste, men nå kan vi med hell i de fire siste kampene best bli nummer seks, sier Wahlin.

Trenerskifte

I løpet av sommeren ble det en del turbulens rundt treneren i Fløya, Rune Repvik. Etterhvert så sluttet han av personlige årsaker, og Rune Brustad overtok.

– Jeg ønsker egentlig ikke å kommentere denne saken, annet enn at vi har hatt godt av trenerskiftet, sier Wahlin. Og legger til at den største endringen som er gjort er omlegging fra 4-4-2 til 4-3-3.

– Vi har spillertyper som passer bedre til det systemet, fortsetter hun.

Etter trenerskifte har det blitt to gevinster.

Om egen innsats sier hun at hun er sånn passe fornøyd.

– I Røa var jeg en offensiv høyreback, mens her i Fløya har det blitt mer å gjøre defensivt. Jeg er i grunn skuffet over meg selv når jeg i løpet av en kamp nesten ikke kommer til innlegg, noe jeg gjorde ofte i Røa, sier hun.

Etterforsker

Hun er i dag i jobb i politiet i Tromsø. Der jobber hun som etterforsker. Hun stortrives i jobben. Men det kan av og til bli lange dager, og da er det tungt og skal gå å trene etterpå.

Hun har kontrakt med Fløya ett år til, og er usikker på hva som skjer da.

– Ønsker etterhvert å flytte sørover igjen, men når det skjer er uvisst, avslutter hun.

Artikkeltags