Jensen tar over Fremover

Artikkelen er over 6 år gammel

Prisvinner inn i lederstolen.

DEL

De ansatte i Fremover uttrykte i juni mistillit til administrerende direktør/sjefsredaktør Line Holand. Etter en lengre prosess med mål om å løse situasjonen, valgte Holand å trekke seg fra stillingen mandag.

- Etter sommerferien har vi gjennomført et systematisk arbeid for å forsøke å finne grunnlag for et videre samarbeid. Det har vi ikke lyktes med. Da er det naturlig at jeg trekker meg, sier Holand.

Konstitueres

Fremover-styret har valgt å konstituere Tone Angell Jensen som ny administrerende direktør/sjefsredaktør. Angell Jensen tiltrer tirsdag - og er allerede blitt presentert for sine nye kolleger.

Jensen kommer fra en stilling som journalist/kommentator i Nordlys. Der har hun jobbet med næringslivsstoff, og fikk i høst Amedias journalistpris, etter å ha avslørt regnskapsmanipulasjon i Troms Kraft. En avsløring som har rystet grunnvollene til landsdelens største kraftselskap.

Jensen har tidligere vært sjefsredaktør/administrerende direktør i Avisa Nordland, distriktsredaktør i NRK Troms og Finmark, informasjonssjef i Sparebanken Nord-Norge og nyhetsredaktør i Nordlys. Hun er utdannet statsviter og journalist.

- En spennende utfordring, sier Jensen - som fikk svært kort betenkningstid.

- Men Fremover er en spennende bedrift, i en spennende region. Jeg ser jo at det bygges her i byen, og at det har kommet et nytt hotell, sier hun.

Angell Jensen er opprinnelig fra Svolvær, men har i sitt voksne liv hatt tilhold i Bodø og Tromsø.

- Nå gleder jeg meg til å bli kjent med Narvik-regionen, sier hun.

Artikkeltags