Fikk presentere seg for Kongen

Artikkelen er over 3 år gammel

Under Kongeparets statsbesøk i Oulu Finland var EyeLife plukket ut som et godt eksempel på finsk- norsk samarbeid.

DEL

Leder av EyeLifes finske selskap presenterte det app-baserte ultralydkonseptet for H.M. Kong Harald og H.M. Dronning Sonja på seminaret med fokus på Helseteknologi.

Bestill Fremover+ i 8 uker for kun 99,- og få tilgang til alt digitalt innhold

Nylig besøkte den norske kongefamilien Oulu på sitt statsbesøk i Finland, og EyeLife ble trukket frem som et vellykket eksempel på samarbeid over landegrensene, det skriver Eyelife selv i en pressemelding.

EyeLife OY, ansvarlig for utviklingen av EyeLifes software, ble etablert i Oulu i 2014 basert på tilgangen på svært kompetent arbeidskraft innen softwareutvikling. Ansatte i selskapet er tidligere Nokia og Microsoft utviklere med erfaring innen utvikling av applikasjoner rettet mot forbrukerelektronikk.

Leder for EyeLife OY, Tuomo Liedes, presenterte det trådløse ultralydkonseptet for Hans Majestet Kong Harald og Hennes Majestet Dronning Sonja, Helseminister Bent Høie og Næringsminister Monica Mæland.

Kongeparet var svært interessert i produktet og stilte oppfølgingsspørsmål under presentasjonen.

- Det var svært gledelig at EyeLife fikk muligheten til å møte Kongeparet og delegasjonen rundt dem under statsbesøket i Finland. Vi har hatt god hjelp av Business Oulu som tilrettela for vår etablering i nettopp Oulu hvor tilgangen på svært kompetente medarbeidere var stor, sier Business Developer i EyeLife Michelle B. Opshaug.

- Temaet for seminaret var eHelse og Helseteknologi, en arenaen vårt produkt vil få en sentral plass i, avslutter Opshaug.

EyeLife skal introdusere neste generasjon portabelt ultralyd-utstyr til det globale, medisinske markedet i 2017, et markedet anslått til å vokse til over 20 milliarder NOK innen 2020. Markedet er i sterk vekst ettersom flere og flere søker å ta i bruk ultralyd i daglig pasientbehandling.

Selskapet engasjerer til sammen over 30 ansatte og innleide ressurser fordelt på kontorene i Narvik, Oulu, Seattle og Florida.

Hold deg oppdatert uansett hvor du er. Last ned Fremovers app og få varsel på mobilen om blant annet store nyheter, trafikkulykker og stengte veier i regionen.

App for iPhone

For Android

Artikkeltags