Kvinne savnet fra skip

Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Politiet i Narvik innkaller til pressekonferanse. En person satt i arrest.

DEL

Politiet kaller inn til pressekonferanse klokken 15.00.

SISTE: Halvparten av mannskapet tatt i land for å avhøres

- Bakgrunnen for pressekonferansen er at det er iverksatt etterforsking etter at en utenlandsk kvinne ble meldt savnet fra et skip som hadde forlatt havn i Amsterdam, og som nå er ankommet Narvik. Det er foretatt en pågripelse i forbindelse med saken. Ingen ytterligere kommentarer i sakens anledning vil bli gitt fra politiets side før pressekonferansen, skriver politiet i en pressemelding.

Politistasjonssjef Egil Sletteng bekrefter til Fremover at Kripos på plass i byen for å etterforske forsvinningssaken.

Sletteng avviser at båten er tatt i arrest, men beskriver det som at skipet må være igjen i Narvik for at politiet skal kunne gjøre sine undersøkelser.

Fremover har fått opplysninger om at personen som er pågrepet er en skipets mannskap.

Skipet forlot Amsterdam 1. oktober og kom til Narvik lørdag. Ifølge nettforumet shipspotting.com er skipet bygget i 2007, det er 289 meter langt og er på 173.000 dødvekttonn.

Operasjonsleder Emmanuel Lykowardis ved Anangel Maritime Services i Kallithea i Hellas bekrefter overfor TV 2 at et besetningsmedlem er pågrepet.

– Politiet har blitt instruert om å etterforske den angivelige forsvinningen til en kvinne. Politiet tar i bruk alle midler for å undersøke saken, og det synes som om de fortsatt samler bevis og avhører mannskapet. Han er relativt ny i selskapet, men har lang erfaring og meget gode referanse, sier Lykoverdis til TV2.

SISTE: Halvparten av mannskapet tatt i land for å avhøres

Har du informasjon tips vår journalist Fritz Hansen på telefon 913 58996

Artikkeltags