Nå har dette hotellet skiftet navn

KLIPPE, KLIPPE ?: Vareordfører Trond Millerjord klipper snora, flankert av hotelldirektør Terje Theodorsen (til venstre) og mat- og drikke-direktør Morten Malting fra Scandic Norge, i front av noen av de ansatte ved Scandic Narvik.

KLIPPE, KLIPPE ?: Vareordfører Trond Millerjord klipper snora, flankert av hotelldirektør Terje Theodorsen (til venstre) og mat- og drikke-direktør Morten Malting fra Scandic Norge, i front av noen av de ansatte ved Scandic Narvik. Foto:

Av
Artikkelen er over 3 år gammel
DEL

– Da ønsker jeg Scandic velkommen til Narvik, sa varaordfører Trond Millerjord klokka 14.00 i går – før han klippet snora i inngangspartiet til hotellet.

I går var det offisiell markering av at Rica Hotel Narvik er historie. Heretter er det Scandic Narvik det er tale om når noen spøkefullt benevner hotellet «Vannkoker’n».

– Dette er en historisk dag. Dette er historiens største omprofilering av hoteller i Norden. Og Scandic Narvik er nå en viktig del i en stor kjede, sa mat- og drikke-direktør Morten Malting fra Scandic Norge. Han representerte hovedkontoret under markeringen.

– Det er ikke så lett å bli kjøpt opp, få nye skilt, nytt navn og nye måter å gjøre ting på. Men Terje (Theodorsen) sa det fint. Vi tar det beste med oss fra Rica, la han til.

Scandic Narvik er nå offisielt med i en kjede med 230 hoteller i åtte land og totalt 14.000 ansatte. Hotellet i Narvik er heller ikke en ubetydelig arbeidsplass i Malmbyen med 42 årsverk fordelt på 63 ansatte.

– Dette er et historisk øyeblikk for oss. Vi er stolte over å være med på dette og gjør stas på at alt er på plass, sa hotelldirektør Terje Theodorsen.

Varaordføreren tok også til orde og berømmet samarbeidet mellom hotellet og Narvik kommune.

– Det har vært fullt fokus på turisme og reiseliv. Og når vi har brukt hotellet til konferanser, har det alltid vært god mat og god service her, sa han.

I natt har varaordføreren også sovet på hotell – denne gangen i Harstad for å delta i Nordområdekonferansen 2014 i dag og i morgen.

Artikkeltags